Hollywood24. maj 2016

Se de private og festlige fotos: Eva Longorias drømmebryllup

Det blev et drømmebryllup lige efter bogen, da ’Desperate House’-skuespillerinden Eva Longoria i weekenden sagde ja til sin mand Jose Antonio Baston i Mexico. Se alle deres private billeder her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.07927512.jpg
 (Foto: All Over)

I ’Desperate Housewives’ husker de fleste nok, hvordan hun knaldede med gartneren, selv om hun var gift.

I det virkelige liv tyder alt dog på, at skuespillerinden Eva Longoria holder sig på troskabens smalle sti – i hvert fald er hun mere end forelsket i sin mand Jose Antonio Baston.

Det forelskede par forseglede deres kærlighed i weekenden, da de giftede sig ved et romantisk bryllup i Mexico. Og dømt ud fra Eva Longorias smil kunne hun ikke være lykkeligere.

Du kan se alle de romantiske og festlige billeder fra bryllupsfesten i galleriet nederst i denne artikel.

Eva Longoria og Jose Antonio Baston blev gift på hans private ejendom i Valle Del Bravo, en by uden for Mexico City.

Ricky Martin, Mario Lopez, Melanie Griffith, og Victoria og David Beckham var blandt de gæster, der nød både cocktails, fyrværkeri og en livekoncert af Pro Down, et band der består af folk med specielle behov. Også Vanessa Williams spillede sin sang, ’Save the Best for Last’.

41-årige Eva Longoria og 47-årige Jose Antonio Baston begyndte at date i 2013. Han friede til Eva Longoria i december under en ferie til Dubai.

Det er Eva Longorias tredje bryllup. Hun har tidligere været gift med skuespiller Tyler Christopher og NBA-stjernen Tony Parker.

Du kan se billeder fra Eva og Joses bryllup i galleriet herunder:

Eva Longoria bliver gift med Jose Antonio Baston

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_88.png

Sponsoreret indhold