Hollywood22. maj 2016

Eva Longoria er blevet gift for tredje gang

Skuespillerinden Eva Longoria blev lørdag gift ved et storslået bryllup i Mexico.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.03056840.jpg
 Foto: All Over

Eva Longoria strålede, da hun lørdag sagde "ja" til sin forlovede, Jose Antonio Baston, ved et storslået bryllup i Mexico.

Parret giftede sig ved en privat ceremoni, hvor de var omgivet af omkring 80 personer, der både tæller venner og familie, skriver Hola USA, der har offentliggjort det første billede af parret som mand og kone.

Skuespillerinden, der er bedst kendt for sin rolle i Desperate Housewives, var iført en elegant kjole og et kæmpe smil, da hun gik ned ad kirkegulvet med sin udkårne under armen.

Det nygifte par havde inviteret kendisser som Ricky Martin og Victoria og David Beckham, og efter ceremonien nød gæsterne en mexicansk middag og fejrede brudeparret.

Jose Antonio Baston friede til den 41-årige skuespillerinde på en ferie i Dubai i december, efter at de to havde dannet par i omkring tre år.

Det er dog ikke første gang, at Desperate Housewives-stjernen går op ad kirkegulvet. Skuespillerindens første ægteskab var med Tyler Christopher fra "General Hospital", men parret blev skilt i 2004. Siden giftede hun sig med NBA-stjernen Tony Parker, men også dette ægteskab gik i stykker i 2011.

Se flere billeder af smukke Eva Longoria her:

Smukke Eva Longoria

Sponsoreret indhold