Fans i chok under cancer-show: Erklærede Michael Bublés søn død

michael bublé

michael bublé

(Foto: MEGA)

Michael Bublés søn blev fredag aften erklæret død ved en fejl af en britisk TV-station.

Channel 4 kom ved et uheld til at skrive, at croonerens søn var død som følge af den leverkræft, der ramte ham i 2016.

Det skete under kanalens Stand Up For Cancer-show, hvor TV-kanalen tweetede om drengens død, mens der blev vist en særudgave af Carpool Karaoke, hvor Michael Bublé medvirkede:

- At se Michael Bublé tale om sønnens død som følge af kræft er noget af det mest hjerteskærende, vi nogensinde har set. Sender masser af kærlighed til ham og hans familie for at dele deres historie, stod der i tweetet, som blev sendt kort efter, at Michael Bublé havde medvirket i en særudgave af den populære ”Carpool Karaoke” med TV-vært James Corden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det uheldige tweet fra Channel 4. Det er siden blevet slettet. Foto: Twitter

Michael Bublés søn Noah blev i 2016 ramt af en sjælden form for kræft i leveren.

Familien troede først, at den dengang 3-årige Noah var ramt af fåresyge og havde høj feber, men lægerne opdagede altså noget suspekt på drengens lever, der viste sig at være kræft.

Siden har han gennemgået intensiv behandling, og han er i dag erklæret rask.

Det alvorlige sygdomsforløb betød, at Michael Bublé for en stund indstillede karrieren for at hellige sig sin syge søn.

Foruden lille Noah, der i dag er fem år, har Michael Bublé og hustruen Luisana Lopilato toårige Elias. For omkring to måneder siden blev de desuden forældre til en lille pige, de har valgt at kalde Vida Amber Betty.

Artiklen fortsætter under billedet...

I juli måned var Michael Crooner for første gang tilbage på musikscenen efter sønnens kræftforløb. Her optrådte han til 'British Summer Time in Hyde Park', og det var en på alle måder følelsesladet og rørt Michael Bublé, der underholdt for første gang i halvandet år.

- Der er gået to år siden jeg sidst var på scenen, og som ethvert andet menneske har jeg selvfølgelig været bekymret for, om det, jeg engang havde, var væk. Men efter to sange har jeg det bedre end nogensinde, lød det dengang fra Michael Bublé.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close