Mystisk besked på hjemmeside: Er One Direction på vej tilbage?

Det populære boyband med Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Harry Styles kan være klar til en genforening.

Det populære boyband med Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Harry Styles kan være klar til en genforening.

(Foto: All Over Press)

Fans verden over fik sig forleden en glædelig overraskelse, da der på One Directions hjemmeside blev tilføjet fanebladet med "fremtidige events".

Bandet annoncerede nemlig tidligere i år, at de ville gå hver til sit for at arbejde på solo-projekter, og man har derfor måtte undvære de nydelige drenge på scenen sammen. 

"Fremtidige events"-fanebladet ledte tankerne hen imod, at bandet ville annoncere nye turné-datoer, men fanebladet blev hurtigt fjernet fra hjemmesiden igen. Uden nye turné-datoer vel og mærket. 

På hjemmesiden kunne man dog også finde ny merchandise fra bandet, og det støttede kun op omkring, at bandet kunne være klar til at øse ny kærlighed ud over deres mange fans med flere koncerter. 

De mystiske opdateringer på bandets hjemmeside har fået de mange fans til tasterne, og på Twitter bliver hashtagget #ThisIsNotTheEndOfOneDirection brugt til at skrive om de mange rygter om bandets genforening.

Som det kan ses på det mange tweets, går de mange 1D-fans både positive og negative følelser igennem. Der er endnu ikke blevet meldt noget ud om, hvorvidt gruppen er ved at finde sammen igen. Men man har da lov til at håbe.

Hele gruppen skal dog møde i den irske højesteret, og det inkluderer også det tidligere bandmedlem Zayn Malik, der er gået solo.

Det er endnu uvist, hvorfor gruppen er blevet stævnet, men foruden de fem sangdarlings er tre andre sangskrivere for gruppen samt TV-selskabet bag "X Factor UK", Simon Cowells selskab Simco. og Sony Music Entertainment UK, også blevet indkaldt, skriver flere udenlandske medier.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close