Hollywood6. oktober 2015

Er Louis ved at forlade One Direction?

Ny video viser, at drengene måske ikke har det så godt med hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louis.jpg

Der lød et ramaskrig verden over, da Zayn Malik i foråret forlod succespopbandet One Direction.

Og nu går der spekulationer på, at endnu en af drengene er ved at forlade den succesrige popgruppe.

I forbindelse med drengenes nyligt overståede koncert i Manchester i England, så det nemlig ikke ud til, at Louis Tomlinson var særligt glad for at være en del af 1D længere.

Og rygterne fik ekstra luft, da en video - som koncertgængeren Maisie Adam optog på aftenen - blev offentliggjort, hvor man kan se, at Liam Payne råber og skubber sin bandkammerat Louis Tomlinson på scenen.

Du kan se videoen i bunden af artiklen.

Maisie Adam fortalte efterfølgende til Daily Mail:

- Louis blev ved med at forlade scenen mellem sangene. De tre andre så en smule forvirrede ud omkring det. Derefter glemte Louis ordene til en af sangene. Det var en sang, hvor hans vers var i starten, men Harry blev nødt til at tage over. Både Niall og Liam kiggede på Louis, de så ret forvirrede ud, fortæller hun.

I videoen som Maisie Adam har optaget, kan man se, hvordan Liam skubber til Louis.

- Liam skulle frem og synge, og Louis blokerede for vejen - ret meget med vilje, vil jeg sige. Men Liam havde fået nok, han skubbede ret hårdt til Louis, og man kan se, at han siger: "Stop det," fortæller Maisie.

En repræsentant for One Direction siger dog, at det hele er det pure opspind.

- Hvilken gang lort, de fjoller jo bare rundt på scenen. Alle, der har set bandet optræde, ved, at det er sådan de gør, fortæller han til MailOnline.

One Direction afslutter deres "On the road again"-turné i slutningen af oktober, hvor efter de har fortalt, at de vil tage en længere pause.

Om Louis Tomlinson er med i One Direction, når pausen den er slut, det må tiden vise.

I videoen kan du se, hvordan det gik til, da Liam skubbede til Louis. Og i galleriet i bunden af artiklen kan du se en masse billeder af drengene gennem årene.

One Direction 2010-2014

Sponsoreret indhold