Hollywood1. september 2015

One Direction: Disse stjerner vil tage Zayn Maliks plads

"Hænderne Fulde"-stjernerne Bob Saget og John Stamos kæmper om, hvem der vil egne sig bedst til at efterfølge Zayn Malik i One Direction
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/one_direction_aop.jpg
 All Over Press

Siden den unge hjerteknuser Zayn Malik i marts besluttede sig for at forlade One Dierction og gå solo, har rygterne svirret om, hvorvidt det nu fire mand høje boyband med tiden ville introducere en erstatning for deres tabte femte medlem.

Nu kan eftersøgningen på et nyt 1D-bandmedlem imidlertid indstilles for de tilbageværende medlemmer Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson. To kandidater har nemlig meldt sig på banen og er klar til at indtage gruppens femte og ledige plads - dog mest i sjov.

Som frontfigurer i den populære 90'er komedieserie "Hænderne Fulde" har Bob Saget og John Stamos, da også vundet utallige pigehjerter. Nu vender de to midaldrende berømtheder imidlertid skytset mod hinanden i en komisk dyst på de sociale medier.

Søndag slog Bob Saget, der ud over at være skuespiller også ernærer sig som komiker, således en besked op på det sociale medie Twitter.

- Jeg vil være med i One Direction, skrev den 59-årige seriestjerne og komiker.

Kort efter tog "Hænderne Fulde"-kollegaen John Stamos udfordringen op. Den 52-årige skuespiller, der også har erfaring som musiker, valgte at gå ind i kampen ved at dele et ungdomsbillede af sig selv, hvor han ligner det tidligere boyband-medlem Zayn Malik til forveksling.

- Stil dig i kø, skrev han til Saget på Twitter.

[node:aller-related-content]

Hvorvidt Niall, Liam, Harry og Louis tager imod invitationen om at få et nyt femte medlem i skikkelse af enten Stamos eller Saget er endnu uvist.

Men mens de to kandidater venter på svar fra drengegruppen, har John Stamos og Bob Saget da også rigeligt at se til. De er nemlig netop nu i gang med optagelserne til deres nye fælles serie-projekt "Fuller House".

Serien, som er en opfølgning til "Hænderne Fulde", forventes at få premiere i 2016.

Se John Stamos' look-a-like-billede her.

Get in line. RT @bobsaget I want to join One Direction. pic.twitter.com/TEc0RTFSvr

— John Stamos (@JohnStamos) 30. august 2015

Se Bob Sagets opslag her.

I want to join One Direction.

— bob saget (@bobsaget) 30. august 2015

Sponsoreret indhold