Se billedet: Er Lindsay Lohan konverteret til islam?

Foto: All Over

Hun er kendt som én, der ikke går af vejen for at lave ballade. Og ofte har 30-årige Lindsay Lohan da også været på kant med loven.

Men nu lader det til, at den populære skuespillerinde og sangerinde har fundet en ny mening i livet. I hvert fald har 30-årige Lindsay Lohan startet spekulationer om, at hun er konverteret til Islam på sin Instagram-profil.

For nylig slettede sangerinden og skuespilleren således alle sine fotos på det sociale medie – og tilføjede i stedet ordene ”Alaikum Salam”, et arabisk islamisk udtryk, der betyder 'fred være med dig', til sin beskrivelse.

Det er dog ikke første gang, at sangerinden og skuespillerinden antyder, at hun har fundet en ny tro i sit liv. I 2015 læste hun således Koranen, ligesom hun ifølge det britiske medie Daily Mail har startet et produktionsselskab i Dubai.

Derudover har hendes agenter angivelig fortalt Det Muslimske Råd, at den skandaleombruste sangerinde og skuespillerinde befinder sig i en ”periode med fornyelse”. Og hun har heller aldrig lagt skjul op, at hun er en meget spirituel person.

 

Lindsay Lohan fotograferet med Koranen under armene i 2015. Foto: All Over

- Mine meget nære venner fra London og Saudi Arabien, som har været der for mig meget, gav mig Koranen, og jeg tog den med til New York, fordi jeg ville lære, har hun tidligere fortalt i et TV-interview med den tyrkiske TV-showvært Haber Turk.

- Den åbnede døre for mig i min søgen efter den sande mening. Dette er, hvem jeg er, fortalte Lindsay Lohan.

Se flere billeder af Lindsay Lohan i galleriet herunder:

Lindsay Lohan fylder 30

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close