Hollywood14. marts 2018

Skilt fra Aniston: Er det her Justin Theroux' nye flamme?

Justin Theroux er angiveligt "besat" af en 25-årig kunstner ved navn Petra Collins
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jen-justin-petra.jpg
 Foto: All Over Press

Det er en måned siden, at Jennifer Aniston, 49, og Justin Theroux, 46, meldte ud, at de skulle skilles, og skal man tro de seneste rygter, så er Theroux allerede videre med en ny.

Ifølge Daily Mail skriver det amerikanske ugeblad Star, at Justin Theroux er "besat" af den 25-årige kunstner Petra Collins.

- Justin og Petra har været noget, der er sket i et stykke tid. Han insisterer på, at de bare er "venner", men han er besat af hende, og Jen er ikke overbevist, afslører en kilde over for Star.

Theroux og Collins mødte hinanden gennem New Yorks kunstnermiljø, og "der var kemi med det samme", lyder det yderligere fra insideren.

En uge før Jennifer Aniston og Justin Theroux annoncerede deres skilsmisse, postede han et billede af ham selv og Petra Collins på Instagram. De bærer T-shirts, hvor han tager hende "på brysterne".

Artiklen fortsætter under billedet.

Ifølge Daily Mail har Selena Gomez tidligere været gode venner med Petra Collins, men hun er netop stoppet med at føle kunstneren på Instagram. Selena Gomez er tætte veninder med Jennifer Aniston.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.9048609dc.jpg
 Foto: All Over Press

Petra Collins på den røde løber med Selena Gomez. Foto: All Over Press

I sidste uge kom det frem, hvordan Jennifer Aniston og Justin Theroux har valgt at dele "forældremyndigheden" over deres fire fælles hunde.

Skuespilparret fik ikke børn sammen, men havde hundene Dolly, en hvid fårehyrde-blanding, Clyde, en terrier og Sophie, en pitbullterrier-blanding i Los Angeles, mens Justin havde en pitbull i New York City.

- De har altid omtalt dem som deres børn, og det ser ud, at Jen vil beholde hundene i LA hos sig, mens Justin vil behold pitbull'en i New York City. Det var den største knast i deres skilsmisse, afslører en kilde til In Touch.

En kilde tæt på Justin Theroux afslører, at hundene ikke kommer til at undvære hverken mor eller far.

- De har arrangeret, at de kan komme og besøge, afslører vennen til In Touch.

Sponsoreret indhold