Hollywood 3. august 2018

Er det her et tegn på, at prins Harry snart skal være far?

Prins Harry har sat sin bil til salg, og det fyrer op under rygterne om, at han og hertuginde Meghan står over for en familieforøgelse
Foto: All Over Press

Det er hverken en voksende mave eller et nej til alkohol, der har fyret op under rygterne om, at prins Harry, 33, og hertuginde Meghan, der fylder 37 i morgen, venter sig. 

Det er derimod et bilsalg, der får britiske medier til at spekulere i, om der mon er en familieforøgelse på vej hos parret, der blev gift i maj. 

Det er den britiske avis The Sun, der kan fortælle, at prins Harry har sat sin Audi til salg på Auto Trader, der er den britiske pendant til Bilbasen, og avisen spekulerer i, at prinsen sælger sin ungkarlebil for at skifte den ud med en mere familievenlig model.

Prins Harrys bil er en Audi RS6 Avant, og han har haft den i et år. 

I salgsannoncen bliver bilen solgt under overskriften "Prins Harrys gamle bil", og den kan blive din for "kun" 601.000 kr., men så følger der også panorama-soltag, sædevarme på både for- og bagsæder og en tophastighed på over 280 km/t.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Selvom prins Harrys bil har fem sæder, så bemærker The Sun, at prins William og hertuginde Kate, der har tre børn, er indehavere af en Land Rover med plads til hele syv. 

Før Kate og William fik børn, kørte han også rundt i en Audi, og noget tyder altså på, at prins Harry følger i sin storebrors fodspor, når det kommer til bilvalg og børn. 

- Audi RS6 Avant er en af de hurtigste stationcars på markedet og går fra 0 til 100 på 3,9 sekunder, og den har en brølende udstødning, der kan få enhver bilentusiast op og ringe. Bilen har ikke kørt så langt, så spørgsmålet er, hvorfor prinsen sælger allerede nu? Måske er han på udkig efter en større familiebil, lyder det fra Auto Traders redaktør Erin Baker. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold