Hollywood 28. oktober 2017

Caitlyn Jenner viser sig frem i badedragt

En livslang drøm er gået i opfyldelse for Caitlyn Jenner: Nu kan hun boltre sig på stranden i badedragt
Foto: All Over Press

Når det er sommer, og solen skinner, er det naturligt for de fleste at hoppe i badetøjet og tage på stranden.

Men sådan er det ikke for Caitlyn Jenner, der i dag fylder 68 år. Før 2015 kendte verden hende som OL-atleten Bruce Jenner, der også medvirkede i realityshowet "Keeping Up with the Kardashians", hvor han var gift med Kris Jenner. Men i juni måned det år sprang han ud som kvinden Caitlyn.

Jenner fik foretaget en kønskifteoperation, og hun har delt sin forvandling med hele verden i realityprogrammet "I Am Cait".

Nu fortæller Caitlyn Jenner så sine følgere på Instagram, at hun lige har udlevet en af sine største fantasier: At gå på stranden i badedragt.

- For 40 år siden spurgte min psykolog mig, hvad min fantasi var. Jeg sagde til hende, at det var at gå på stranden og være mit sande jeg, og..., skrev Caitlyn Jenner til et video-klip på sin Instagram-profil.

I videoen spankulerer Caitlyn Jenner langs en kridhvid sandstrand. Hun er iført en brun badedragt, og mens hun går mod kameraet, løfter hun sin solhat og udbryder: "Jeg er fri!".

Derefter laver hun en piruette, så man kan se, at Caitlyn Jenner er 100 procent kvinde.

Artiklen fortsætter under billedet.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fødselsdagslynkønskningerne vælter ind fra Caitlyn Jenners mange fans, og de lægger ikke skjul på, at de beundrer hendes kamp for at stå ved hendes sande jeg som kvinde.

- Du må ha' det helt fantastisk. Jeg er virkelig glad på dine vegne. Du har overvundet så meget! Inspirerende, skriver en fan i kommentarfeltet.

- Tillykke, jeg elsker, at din personlighed virkelig viser, hvor stolt du er over, den du er. Jeg beundrer dig, du er den bedste, skriver en anden fan.

Caitlyn Jenner sprang ud som kvinde på forsiden af det eksklusive modemagasin Vanity Fair. Den tidligere topatlet og tv-personlighed Bruce Jenner stod endelig frem som sit sande jeg: Kvinden Caitlyn, der efter årtier nu turde leve sin sande identitet ud.

I 1976 vandt 65-årige Jenner amerikanernes hjerter, da han vandt guld i tikamp under de Olympiske Lege, og igen vandt Jenner enorm respekt - denne gang som foregangskvinde for at leve det liv, han tilsyneladende havde længdes efter.

Jenners seks børn og fire tidligere stedbørn hyldede nu Caitlyn, der altid ville være deres far:

- Se, dét er virkelig et forsidebillede. Vær fri nu, smukke fugl, lød det på Twitter og Instagram fra topmodel-datteren Kendall, mens talkshow-værten Ellen DeGeneres på Twitter udtrykte:

- Mit håb for verden er, at vi alle kan være lige så modige som Caitlyn Jenner.

Jenners tidligere steddatter Kim Kardashian hyldede Caitlyn på Facebook med dette budskab:

- Vær lykkelig, stolt og lev livet, som du ønsker.

Sponsoreret indhold