Hollywood4. januar 2018

Se billederne: Er Cameron Diaz gravid?

Smilene var ekstra brede, da Cameron Diaz i juledagene var i biografen med sin mand. Er skuespilleren endelig gravid?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08890967.jpg
 Foto: All Over Press

GALLERI: Se billederne af Cameron Diaz' bule i galleriet nederst på siden.

Men nu hævder det amerikanske gossip-site Radar Online, at det endelig er lykkes parret - der i morgen kan fejre, at de har været gift i tre år - at blive gravide.

Parret var juleaftensdag i biografen i Hollywood for at se "Hamilton", og parret strålede af glæde, mens Cameron Diaz ikke kunne lade være med at lægge et par kærlige hænder på sin mave.

- Cameron og Benji har ville stifte en familie, nærmest fra det øjeblik, de gav hinanden deres "ja" for næsten tre år siden. Men at blive gravid har været en lang og svær proces, fortæller en insider til Radar Online.

Parret har været gennem adskillige IVF-behandlinger uden at få en baby ud af det, forklarer kilden.

- Det var tortur, og Cameron følte sig som en fiasko, fordi hun ikke kunne undfange, lyder det fra insideren.

GALLERI: Se billederne af Cameron Diaz' bule i galleriet nederst på siden.

Trods de mange skuffelser opgave "The Holiday"-stjernen ikke håbet om at blive gravid.

- Cameron ændrede sin diæt, blev sundere og trænede knap så hårdt, fortæller kilden og tilføjer, at livstilsændringerne bar frugt.

- Cameron er spændt på alt og siger til venner, at hun aldrig har været så lykkelig, afslører Radar Onlines kilde.

Ifølge kilden er timingen for Cameron Diaz' graviditet perfekt. Skuespilleren har ikke indspillet film siden "Annie" i 2014, og hun har angiveligt ladet sine frustrationer gå ud over ægtemanden.

- Det var hårdt for Cameron at se Benji tage på turné med beundrende publikum, mens hendes egen karriere stod stille, forklarer kilden.

Det hjalp heller ikke på sagen, da det kom frem, at Benji Madden sidste forår tilbragte mere og mere tid sammen med den britiske sanger Jessie J.

- Cameron var overbevist om, at hvis hun blev gravid, ville det bringe dem tættere sammen. Og til hendes store glæde er det lykkes, lyder det fra kilden.

- Cameron er endelig overbevist om, at hun bliver mor, og det er den mest berigende rolle, hun nogensinde kommer til at spille, konkluderer insideren om den længe ønskede graviditet.

Se billederne af Cameron Diaz' voksende mave i galleriet:

Er Cameron Diaz gravid? - Billeder fra 24. december 2017

Sponsoreret indhold