Fra heroin til helgen: Er Angelinas vilde fortid opdigtet?

Angelina Jolie.

Angelina Jolie.

Foto: AOP

Spiseforstyrrelser, heroin og S/M. Angelina Jolie har tit og ofte talt om sin forstyrrede fortid i '90'erne, før hun blev verdenskendt skuespiller.

Før hun mødte Brad Pitt og fik et vildt overklasseliv, kun de færreste kan drømme om. Men måske havde Jolie slet ikke et så vildt liv, som hun ofte giver udtryk for. Og det er måske knap så spændende en historie - at komme fra et helt almindeligt liv - end at komme fra rendestenen til Hollywood.

Ifølge journalist og kommentator, Maureen Callahan, var det præcis det, Angelina gjorde. Hun skabte en så vild fortid, at hun fik Lindsay Lohan og Drew Barrymore til at ligne fromme lam.

- Angelina skabte sin egen historie, og det var næsten for vildt til, at man turde tro det. Hun var den vildeste af de vilde - og fortalte så vanvittige historier, at man næsten ikke troede sine egne ører: Hun sagde, at hun skar i sig selv, havde vildt stofmisburg af heroin (hun har udtalt: "mit yndlingsstof er heroin, jeg elskede det," red.), hun var til S/M, havde spiseforstyrrelser og blev tvangsindlagt, fordi hun hyrede en lejemorder - til sig selv! Alt dette inden blev 22 år gammel, skriver Callahan.

Problemet er bare, at folk i Angelina Jolies omgangskreds ikke kan genkende dette billede.

- Selv for Hollywood er Angelinas historier om sin fortid simpelthen for underlige, fortsætter skribenten.

I starten af '00'erne begyndte Angelina pludselig at ændre sin historie - det begyndte med det første barn, Maddox, og langsomt med Brad Pitt på anhængerkrogen, fik hun ændret image til en slags helgen, der reddede børn og blev velgørenhedsambassaddør for FN. 

Nu begynder et nyt kapitel af hendes bizarre liv - og i det liv forsøger hun at få Brad Pitt til at ligne en sand djævel.

Se flere billeder af "Brangelinas" børnflok her.

Brad Pitt og Angelina Jolies børn

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close