Hollywood28. august 2014

ENDELIG: Her bliver Venner-stjerner genforenet

Se videoen: Rachel, Phoebe og Monica tilbage i det velkendte køkken
Af af
Her bliver de tre venner Monica, Rachel og Phoebe genforenet - for en stund
Her bliver de tre venner Monica, Rachel og Phoebe genforenet - for en stund
 Foto: YouTube10 år efter det sidste afsnit af hitserien Venner blev indspillet, bliver de tre kvinder i hitserien - for en stund - genforenet, som det ses i denne video.

Genforeningen skete, da Rachel - spillet af Jennifer Aniston - for nyligt gæstede det amerikanske talkshow Jimmy Kimmel Live.

Jimmy Kimmel er - som tusindvis af andre over hele verden - kæmpefan af serien om de seks venner fra New York. Og derfor valgte den populære talkshow-vært at genskabe en tro kopi af den berømte lejlighed, hvor mange af scenerne fra Venner blev optaget.

LÆS OGSÅ: Kan du kende dem? Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

LÆS OGSÅ: Er der en Venner-musical på vej?

Og i det genskabte køkken overtalte han herefter Jennifer Aniston til igen at spille den smukke Rachel, mens han selv ville spille Ross.

Trods det uventede skuespil, fandt Jennifer Aniston hurtigt tilbage til sin rolle, men det varede ikke længe, før hun endnu engang var ved at tabe både næse og mund.

For ind ad døren kom nemlig Courtney Cox og lidt senere Lisa Kudrow - de spillede henholdsvis Monica og Phoebe i den populære serie.

- Har du også draget Courtney ind i det her?, lød det overrasket fra Jennifer Aniston, før tv-stjernerne fuldførte sketchen.

Se den sjove sketch her:

Sponsoreret indhold