Emily Ratajkowski: Mine bryster er for store

Temperaturen lå omkring frysepunktet, men det er lige meget, når man er undertøjsmodel.
Emily Ratajkowski måtte i hvert fald trække i nærmest ingenting, da hun skulle have taget billeder for DKNY.

Temperaturen lå omkring frysepunktet, men det er lige meget, når man er undertøjsmodel.
Emily Ratajkowski måtte i hvert fald trække i nærmest ingenting, da hun skulle have taget billeder for DKNY.

Foto: All Over

Hun har millioner af følgere på Instagram, og tjener kassen som model for nogle af verdens største brands, men alt er alligevel ikke lykken for Emily Ratajkowski. 

Den 26-årige model har nemlig også kastet sig over skuespillet, og her er én ting desværre kommet i vejen for de gode roller. Hendes bryster er nemlig for store. 

Det fortæller Emily Ratajkowski selv i et interview med australske Harper's Bazar, det skriver The Sun

- Der sker det her for mig: "Oh, hun er for sexet". Det er sådan en anti-kvindeting, at folk ikke vil arbejde sammen med mig, fordi mine bryster for store. Hvad er der galt med bryster? De er en smuk, feminin ting, der bør blive hyldet. Altså, hvad så? De er gode store, de er gode små, hvorfor skal det være et problem, spørger Emily i interviewet

Nu hvor hun har kastet sig over skuespillet, har hun faktisk en hel del film på vej, men modellen fortæller også, at hun har sagt nej til mange film. Det er specielt de film, hvor de bare gerne vil have hende med, så hun kan se godt ud i bikini, som hun vælger at takke nej til. 
 
- Jeg siger nej til en masse film, men jeg bliver nødt til at kæmpe for dem, som jeg virkelig gerne vil lave, fortæller Emily også i interviewet
 
En af de film, som Emily Ratajkowski har på programmet i den nærmeste fremtid er filmen "I feel pretty". Her spiller hun over for store stjerner som Michelle Williams og Amy Schumer. 
 
Deler vandene
 
At Emily Ratajkowski ikke kan forstå, at der skal være så meget negativ fokus på bryster, kan man se på den måde, som hun gladeligt viser sit eget forparti frem. Det er dog ikke alle, der er fans af hendes promovering af brysterne. 
 
- Alle kvinder, der tror, at det at sende nøgen-julekort fremmer feminisme, er lige så latterlige som Emily Ratajkowski, skrev Piers Morgan blandt andet på Twitter sidste år
 
Den unge model slog for alvor sit navn fast, da hun for nogle år siden var med i musikvideoen til sangen "Blurred Lines". 
 
I 2015 fortalte hun dog, hvordan hun var ved at være godt træt af lige netop det karrieretræk. 
 
- Når der er nogen, der kommer op til mig og spørger ind til ”Blurred Lines”, så tænker jeg bare: ”Taler vi seriøst stadig om en tre år gammel musikvideo!?” lød det fra Emily Ratajkowski i et interview med InStyle for to år siden
 
Du kan se flere billeder af skønne Emily Ratajkowski i galleriet herunder

Emily Ratajkowski splitternøgen under filmoptagelser + topløse fotos, Juni 2017

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close