Hollywood7. september 2015

NØGEN Emily Ratajkowski: - Jeg fortryder ”Blurred Lines”

Skønheden kalder musikvideoen med Pharrell og Robin Thicke for sit livs forbandelse. SE HER hvorfor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/emily4_0.jpg
 Foto: YouTube / Blurred Lines

Når skuespillere og skuespillerinder er unge og ivrige efter at få arbejde i Hollywood, tager de som regel en hvilken som helst betalende rolle, de kan få – for så er der noget til CV’et og fremtidige auditions.

Den type roller kan indebære, at man bare skal stå i baggrunden af scenen og se flot ud, mens de ”rigtige” skuespillere siger deres replikker.

Eller man kan blive hyret til reklamefilm, der skal undervise folk i breakdance – som en ung og spændstig Vin Diesel lige her.

Men er man en ung kvinde – og i Emily Ratajkowskis tilfælde; en utrolig smuk og velskabt én af slagsen – så bliver man ofte tilbudt roller, hvis man er villig til at smide tøjet.

Netop dét tilbud fik en 21-årig Emily Ratajkowski, da hun var til audition på musikvideoen til megahittet ”Blurred Lines” med Robin Thicke og Pharrell.

- Jeg var ikke med på den i starten. Jeg synes også, at jeg virker lidt irriteret i videoen. Og nu er det mit livs forbandelse, sagde Emily Ratajkowski til britiske InStyle, da bladet spurgte ind til musikvideoen fra 2013.

New cover for @InStyleUk__ pic.twitter.com/5212DAUPBB

— Emily Ratajkowski (@emrata) September 1, 2015

- Når der er nogen, der kommer op til mig og spørger ind til ”Blurred Lines”, så tænker jeg bare: ”Taler vi seriøst stadig om en tre år gammel musikvideo!?” lød det fra Emily Ratajkowski, der er godt og grundigt træt af, at hun stadig sidestilles med sangen og videoen.

Det var dog paradoksalt nok ”Blurred Lines”, der skulle vise sig at kickstarte Emily Ratajkowskis egen karriere.

I tiden efter musikvideoen fik Hollywood for alvor øjnene op for ”hende den lækre fra Blurred Lines-videoen”, og siden har hun haft roller i film som ”Gone Girl”, ”Entourage” og ”We Are Your Friends” – en film med ingen ringere end Zac Efron.

Og hvis du ikke kan huske, hvordan videoen med en ung Emily Ratajkowski ser ud - så får du den lige her:

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_340.png

Sponsoreret indhold