Hollywood 24. juni 2016

10 år siden: 17 ting du ikke vidste om "The devil wears Prada"

Filmen har 10 års jubilæum i år

17 facts om "The devil wears prada"

På torsdag er det præcis ti år siden, at Anne Hathaway for alvor brød igennem på Hollywoods stjernehimmel, da hun spillede den unge, men lidt kiksede, Andy Sachs i filmen "The devil wears Prada".

Filmen, der havde premiere den 30. juni i USA, var lavet over bogen af samme navn, og store stjerner som Stanley Tucci og Meryl Streep var også på rollelisten.

Specielt Meryl fik store roser for sin præstation som Miranda Priestly, den onde boss, som i sidste ende fandt sin bløde side frem, og som lærte at elske Andy.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Filmen indtjente mere end 800 millioner danske kroner verden over, og den sikrede Meryl Streep endnu en Oscar-nominering.

Det var den klassiske historie om den grimme ælling, der voksede op og blev en smuk, smuk svane. Og vi skal da ikke lægge skjul på, at vi gerne ser den igen, når den bliver vist på TV.

I anledning af 10-års jubilæet har de tre stjerner, Meryl Streep, Emily Blunt og Anne Hathaway lavet et stort interview med bladet Variety, og det er der kommet en masse saftige detaljer ud af.

Vi har samlet nogle af de bedste facts, der kom frem i interviewet med Variety i galleriet i toppen af artiklen.

Sponsoreret indhold