Hollywood 7. februar 2016

Elton John ender bitter strid med sin mor

Sangeren Sir Elton John har genoptaget kontakten til sin 90-årige mor efter otte års strid.
(Foto: All Over Press)

Efter otte år med uoverensstemmelser har den engelske sanger Sir Elton John og hans mor, Sheila Farebrother, begravet stridsøksen.

- Vi har nu kontakt igen, bekræfter sangeren over for The Mirror.

- Af respekt for min mors privatliv, har jeg altid undgået at tale offentligt om vores forhold. Men jeg kan sige, at vi nu har kontakt igen, og det har vi haft siden min mors 90-års fødselsdag, siger han til avisen.

The Mirror har tidligere fået Sheila Farebrothers version af den langvarige konflikt, og ifølge hitsangerens mor udsprang uoverensstemmelserne af, at hun ikke ville afbryde kontakten til flere tidligere medlemmer af sangerens stab.

- Jeg sagde til ham, at jeg ikke havde i sinde bare at droppe dem.

- Til min store forbavselse sagde han til mig, at han hadede mig, og så smed han røret på. Det sagde han til sin egen mor, fortalte hun til avisen sidste år.

Sheila Farebrother har tidligere forklaret til den britiske avis, at hun mener, at Elton Johns mand, David Furnish, var skyld i, at sønnen vendte sig mod hende.

Ifølge The Mirror er det dog kommet frem, at Elton Johns mand helt modsat har forsøgt at få mor og søn til at genoptage kontakten, og nu er det altså lykkedes at få dem til at lægge konflikterne bag sig.

Elton Johns 90-årige mor valgte sidste år at stå frem og tale ud om bruddet med sønnen, efter det kom frem, at hun havde hyret en "lookalike" til at synge og optræde som Elton John ved sin 90-års fødselsdag.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold