Ellen DeGeneres får hug for joke om Katy Perrys bryster

Ellen DeGeneres\' joke om Katy Perrys \

Ellen DeGeneres' joke om Katy Perrys "balloner" har vakt harme på de sociale medier.

Foto: All Over Press

Hvad der skulle have været en kærlig fødselsdagshilsen er endt med at afføde anklager om sexisme og uacceptabel opførsel.

Den 25. oktober fyldte Katy Perry 33 år, og i den anledning sendte TV-værten Ellen DeGeneres via et Instagram-billede en fødselsdagshilsen til "I Kissed a Girl"-stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Happy birthday, @KatyPerry! It’s time to bring out the big balloons!

Et opslag delt af Ellen (@theellenshow) den

På billedet står Ellen DeGeneres mellem sin kone Portia de Rossi og Katy Perry. Mens en smilende Katy Perry smiler ud til kameraet, stirrer Ellen DeGeneres dybt ned i sangerens nedringede kjole.

- Tillykke med fødselsdagen, Katy Perry! Så er det tid til at finde de store balloner frem, skriver TV-værten til billedet. 

Og den kommentar er åbenbart faldet mange for brystet (no pun intended!), for Ellen DeGeneres har efterfølgende fået hug på de sociale medier.

- WTF? Ellen Weinstein? Totalt uacceptabelt, skriver en forarget Twitter-bruger og henviser til Harvey Weinstein-skandalen, der lige nu ruller i Hollywood

- Hvis en mand lavede denne joke, ville Ellen føre an i koret, der råbte "SEXISTISKE SVIN", harcelerer en anden. 

Andre sociale medie-brugere kalder DeGeneres for en hykler, fordi hun for nylig har adresseret sexchikane som emne.

- Det er ikke en mandlig eller kvindelig ting, det er ikke en Hollywood- eller politisk ting, det er en menneskelig ting, og det sker på arbejdspladser, det sker i familier, det sker over hele verden, og vi er alle i samme båd, sagde Ellen DeGeneres for nylig i sin åbningstale til sit talkshow.

- Vi vil alle det samme, vi vil have respekt, kærlighed og venlighed. Og hvis jeg kunne få de tre ting og en iPhone X, så ville jeg være glad, tilføjede DeGeneres i sin tale. 

Ifølge visse Instagram-følgere klinger den tale nu noget hult, efter hun har postet billedet af hende og Katy Perry.

- Wow! Sikke meget dobbeltmoral! Men det vil du ikke indrømme! Du vil sige, det var en joke! Hvilket det måske var. Havde det været et billede af Donald Trump, der gjorde det med en ven, så ville det have været diskuteret i et hvert talkshow og i dit eget... men nej, siden du er en frisindet, lesbisk kvinde, så er du totalt immun, ik'? Du kan ikke fejle! Jeg plejede at se dine klip på YouTube. Nu har jeg klikket på alle og markeret dem som, at jeg ikke vil se dem, skriver en Instagram-følger til billedet.  

Andre tager dog Ellen DeGeneres i forsvar og mener, at de forargede læsere er lidt for nærtagende. 

En fan påpeger, at Ellen DeGeneres blot citerer en linje fra Katy Perrys sang "Birthday", hvor hun synger "It's time to bring out the big balloons". 

- Øh... I ved godt, at det er teksten fra Katy Perry-sangen "Birthday", ik'?, skriver en Twitter bruger. 

- Jeg er hetero, og jeg ville have sendt det samme blik, som Ellen gør. Slap af, skriver en af Ellen DeGeneres' Instagram-følgere. 

Ellen DeGeneres har ikke svaret på kritikken og har heller ikke valgt at slette billedet fra sin Instagram-profil.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close