Efter kæresterygter: Verdensstjerner deler sødt billede

Selena Gomez og The Weeknd har vist sig offentligt sammen nogle få måneder, men det er første gang, at The Weeknd poster et billede af de to sammen.

Selena Gomez og The Weeknd har vist sig offentligt sammen nogle få måneder, men det er første gang, at The Weeknd poster et billede af de to sammen.

Foto: All Over

Der er tilsyneladende amoriner i luften mellem sangstjernen The Weeknd og den tidligere Disney-darling Selena Gomez.

Parret er flere gange blevet spottet i hede omfavnelser, og nu har "Starboy"-sangeren delt det første billede af den 24-årige sangerinde på sin profil på det sociale medie Instagram.

Det skriver E! Online.

På billedet holder "Hands to Myself"-sangerinden om den canadiske crooner, mens hun med lukkede øjne placerer et kys på siden af hans hoved.

The Weeknd, der går under det borgerlige navn Abel Tesfaye, har ikke skrevet en tekst til billedet, men det er til gengæld væltet ind med kommentarer fra stjernernes fans.

Mere end en million brugere har tilkendegivet, at de "synes godt om" Instagram-fotoet, der blev delt lørdag.

Der har længe været forlydender om, at de to popstjerner danner par, men hverken Selena Gomez eller The Weeknd har kommenteret eller bekræftet kæreste- og datingrygterne.

Spekulationerne begyndte for alvor, efter at den 26-årige "The Hills"-sanger blev fotograferet, mens han kyssede og omfavnede Selena Gomez i januar.

Billederne blev bragt af flere medier heriblandt TMZ og Entertainment Tonight, der skrev, at de intime fotografier var taget foran en restaurant i kystbyen Santa Monica i den amerikanske stat Californien.

The Weeknd har tidligere dannet par med modellen Bella Hadid, men kendisparret gik fra hinanden i begyndelsen af november sidste år efter næsten halvandet år sammen.

Selena Gomez har tidligere kysset på superstjernen Justin Bieber, som hun havde et turbulent forhold til gennem flere år.

Se The Weeknds billede her:

Et opslag delt af The Weeknd (@theweeknd) den

Galleri: Hjemme hos Selena Gomez:

Hjemme hos Selena Gomez

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close