Hollywood20. september 2018

Ed Sheeran kommer til Danmark

Ed Sheeran giver koncert i Danmark næste sommer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ed-sheeran-20092018.jpg
 Foto: Mega

Så kan du godt begynde at glæde dig, hvis du er fan af den rødhårede, britiske charmetrold, Ed Sheeran.

For briten lægger vejen forbi Danmark på sin europæiske turné i 2019.

Og det er de helt store arenaer, der får besøg af den 27-årige sanger fra Halifax.

Turnéen er spækket med stadionkoncerter, og vil du høre "Shape of You"-sangeren optræde i Danmark, skal du en tur til Odense.

For det er her - i Tusindårsskoven - samme sted som festivalen Tinderbox bliver afviklet - at Sheeran træder op på scenen den 28. juli næste år.

Der vil blive plads til hele 43.000 publikummer, og billetsalget begynder på torsdag den 27. september klokken 11 hos Ticketmaster.

Sidst Ed Sheeran var i Danmark var 1. april sidste år, hvor han spillede i Boxen i Herning.

Før da var hans sidste koncert i Danmark i Forum i København i 2014.

Ed Sheeran flyttede som 17-årig til London for at forfølge sin musikdrømme, og med årene er han blevet en af de mest populære og eftertragtede popmusikere både i England og resten af verden. Han har solgt svimlende 26 millioner albums verden over.

Han har over 15 millioner fans på Facebook, 4,7 milliarder afspilninger på Spotify og 3,5 milliarder klik på YouTube. Med andre ord er Ed Sheeran en vaskeægte verdensstjerne.
Det er kun en lille måned siden, at den rødhårede popcharmør afslørede , at han er blevet hemmeligt gift med sin ”high school sweetheart”, Cherry Seaborn.
Ed Sheeran har tidligere annonceret, at han vil tage en lang pause fra musikken, når han bliver far, så lad os håbe, at det nyslåede ægtepar holder sig til træningen i sengen indtil videre.

Sponsoreret indhold