Hollywood23. januar 2015

Ed Sheeran involveret i vild bilulykke

Hitmageren mistede kontrollen over bil
Hitmageren mistede kontrollen over bil
Hitmageren mistede kontrollen over bil
 Foto: AOPHan har hverken kørekort eller erfaring bag et rat, men det stoppede ham ikke fra at drøne rundt på en racerbane.

Det var nok ikke så smart gjort af den unge sanger Ed Sheeran. Han kørte nemlig galt, da han i forbindelse med optagelserne til et afsnit af tv-programmet "Top Gear" satte sig bag rattet i programmets røde Vauxhall-bil.

Det skriver internetmediet WENN.com.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran blev årets musiker

"Thinking Out Loud"-hitmageren skulle køre en runde på racerbanen Dunsfold Aerodome i England så hurtigt, som han kunne, og da han næsten var i mål, mistede han kontrollen over bilen, som han kørte af banen og ud på en tilstødende mark.

Og selv om den vilde bilulykke kunne have endt rigtig galt, slap Sheeran med skrækken. Og den unge englænder lader i øvrigt ikke til at tage uheldet særlig tungt.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran boede på gaden i flere år

- Jeg havde det fantastisk sjovt i dag, hvor jeg blev filmet til "Top Gear". Se med på søndag, skriver den 23-årige musiker således på sin Twitter-profil.

"Top Gear"-afsnittet med Sheeran bliver sendt søndag i Storbritannien. Dog er det endnu uvist, hvornår de danske tv-seere får lov at se den rødhårede rebel drøne rundt på racerbanen.

Sponsoreret indhold