Hollywood12. december 2014

Ed Sheeran blev Årets Navn: Sitrer af glæde

Den rødhårede musiker blev så glad for sin pris, at han blev nødt til at fejre med en selfie på Instagram
Ed Sheeran er gået fra lav til høj i samfundets klassestige på meget få år
Ed Sheeran er gået fra lav til høj i samfundets klassestige på meget få år
 Foto: All Over PressFra et hårdt liv i Londons gader til Årets navn i Storbritannien. Den britiske popsanger Ed Sheeran har været på noget af en rejse, siden han i 2007 flyttede fra Suffolk i det østlige England til London for at udleve drømmen som professionel musiker.

Torsdag aften kunne den 23-årige singer-songwriter således modtage folkets hyldest, da han vandt BBC Music Awards' mest prestigefulde pris British Act of the Year. Det skriver MTV News.

Den rødhårede "Sing"-sanger var da heller ikke sen til at fejre sig selv med et glædestrålende "selfie" på det sociale medie Instagram.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran vil spille på en lille scene

- Jeg vandt årets navn i Storbritannien i aften. Jeg sitrer!, skriver Ed Sheeran til et billede af sig selv med sit vindertrofæ, der er udformet som en gylden mikrofon.

I kategorien Årets navn var Sheeran nomineret sammen med musikalske sværvægtere som Sam Smith og David Bowie. Det var derfor en både glad og ydmyg sanger, der overtog mikrofonen fra diskoikonet Sir Tom Jones.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran boede på gaden i flere år

- Jeg vil bare sige en kæmpe tak til alle som har købt et album, købt en billet, streamet på YouTube, eller gjort andet for at lytte til min musik og hjælpe den på vej, sagde Ed Sheeran til et begejstret publikum ved showet i London, ifølge MTV News.

En anden musikalsk charmetrold, der gjorde sig flot bemærket ved det britiske prisshow var "Happy"-hitsangeren Pharrell Williams. Han vandt både prisen for Årets sang samt Årets internationale kunstner.

LÆS OGSÅ: Verdensstjerne overraskede ung fan

Den amerikanske popidol kunne dog ikke selv være til stede ved prisuddelingen, da han lige nu er i fuld gang med at filme en ny omgang af sangkonkurrencen "The Voice" hjemme i staterne.

Se Ed Sheerans vibnder-selfie her.


Won British artist of the year tonight and I'm BUZZIN'

A photo posted by @teddysphotos on Dec 12, 2014 at 2:28pm PST

Sponsoreret indhold