Hollywood24. oktober 2015

Ed Sheeran donerer sine Superman-underbukser

Ed Sheeran har valgt at donere sine blå Superman-underbukser til velgørenhed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ed_sheeran.jpg
 (Foto: All Over)

I oktober retter mange medier, foreninger og stjerner opmærksomheden mod cancerramte for at hjælpe til i kampen mod den forfærdelige sygdom, og også Ed Sheeran er i denne måned med til at sætte fokus på kræft.

Det gør musikeren ved at donere et par blå underbukser med Superman-print til en auktion, der samler penge ind til foreningen CoppaFeel. CoppaFeel arbejder for at skabe opmærksomhed omkring brystkræft, og det er altså en vigtig sag for Ed Sheeran.

I spidsen for auktionen står Heather Walters, som sidste år blev diagnosticeret med brystkræft. Hun har fået kendte fra hele Storbritannien til at støtte op om projektet, og udover Ed Sheeran har modellen Cara Delevingne og "X Factor"-dommeren Nick Grimshaw blandt andre også doneret deres undertøj.

- Selv hvis nogle af dem kun sælger for en femmer (fem britiske pund svarer til lidt over 51 kr., red.), så vil det ikke betyde noget for mig. Det bliver en symbolsk aften, hvor alle, som har hjulpet mig med det her, vil være i det samme rum, fortæller Heather Walters til avisen Daily Mirror.

De donerende stjerner har naturligvis signeret det aflagte undertøj, så de kan samle så mange penge som muligt ind i den gode sags tjeneste. Heather Walters har allerede indsamlet 124.685 kr. ved at få andre til at give deres undertøj til sagen.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold