Hollywood9. marts 2018

Nu anklager eks'en Mel B: Du tissede foran vores børn

Siden Melanie Brown og Stephen Belafontes skilsmisse sidste år, er tingene ikke lige frem blevet bedre imellem dem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mel-b.jpg
 (Foto: All Over Press)

Stephen Belafonte afviser nu alle anklager fra Spice Girls-stjernen Mel B og siger, at de alle sammen er løgn.

Mel B har anklaget Stephen for mange ting, men et af dem er, at Stephen skulle have vist halshugningsvideoer til Mel Bs børn. Til dette svarer Stephen, at han ikke engang har søgt på den slags videoer, og at han aldrig ville vise Mel Bs børn sådan noget.

Mel B har også anklaget Stephen for vold mod hende mange gange. Men ifølge TMZ, der har fået indblik i en række retsdokumter, så siger Stephen, at alle de gange Mel B har haft blå mærker og buler, er det på grund af hendes stof- og alkoholmisbrug. Han påstår, at hun tit har banket hovedet ind i ting og faldet over ting, fordi hun var så påvirket af stoffer og alkohol.

Stephen siger, at hendes stof- og alkoholmisbrug faktisk nogle gange er gået så vidt, at hun har prøvet at urinere foran deres børn hjemme i deres egen stue. Han hævder også, at hun tit har taget en overdosis, hvor hun måtte indlægges på hospitalet.

Men Mel Bs ældste datter Phoenix støtter hendes mor i hendes anklager. Hun siger, at det er sandt, hvad Mel B siger, og at Stephen, som er hendes stedfar, har prøvet at få dem til at se halshugningsvideoer fra blandt andet Islamisk Stat.

En af Mel Bs andre døtre, hvis navn er Angel, har angiveligt været nødt til at gå til psykolog, efter hun har set disse halshugningsvideoer.

Men Stephen bliver ved med at afvise anklagerne og siger, at det hele er noget, hun har fundet på for at dække over hendes store afhængighed til stoffer og alkohol.

Sponsoreret indhold