Hollywood29. maj 2016

Johnny Depp benægter hustruvold – vil bare have sine millioner

Johnny Depp benægter, at han skulle have været voldelig mod sin kommende ekskone, Amber Heard. Han ønsker blot at få parrets skilsmisse hurtigt overstået
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5540525e.jpg
 Foto: All Over

Først mistede han sin elskede mor. Få dage efter smed hans kone Amber Heard en regulær bombe og bekendtgjorde, at hun ville skilles. Og så anklagede hans kommende ekskone ham for at være en ”voldelig tyran”, der fik hende til at frygte for sit eget liv.

Ja, man kan vist roligt sige, at det ikke har været den bedste tid for ’Pirates of the Caribbean’-skuespilleren Johnny Depp, 52.

Selv om han ikke har udtalt sig meget om skilsmissen, tager Johnny Depp nu bladet fra munden og benægter, at han i en rus af stoffer og vrede skulle have kylet en iPhone i hovedet på Amber Heard.

En repræsentant for skuespilleren udtaler således ifølge det britiske medie Mirror, at det må være Amber Heards vrede i kølvandet på skilsmissen, der har fået hende til at komme med så ”usande påstande” – og ikke mindst hendes ønske om at få fingre i en stor portion af de $290 millioner, som parret formentlig kommer til at strides om. Penge, som Johnny Depp hvert fald vil kæmpe med næb og klør for at få lov til at beholde.

- Amber forsøger at sikre sig en økonomisk gevinst med dette påståede overfald. Amber er en succesfuld model og skuespillerinde, som tjener sine egne penge og som er i stand til at forsørge sig selv, udtaler repræsentanten ifølge det britiske medie.

Ifølge det britiske medie skulle ’Pirates of the Caribbean’-skuespilleren allerede have været voldelig mod Amber Heard tilbage i december – og det hele kulminerede, da Amber Heard fredag ankom til retten med et blåt øje, som hun siger, at Johnny Depp har givet hende ved at slå hende i hovedet med sin iPhone. Noget som Johnny Depp altså afviser.

En amerikansk dommer har dog udstedt et midlertidig tilhold, hvilket betyder, at Johnny Depp ikke må nærme sig sin fraseparerede hustru. Tilholdet gælder indtil 17. juni, hvor der igen er høring i sagen.

Amber Heard bekendtgjorde, at hun ville skilles blot tre dage efter, at Johnny Depp havde mistet sin elskede mor, Betty Sue Palmer – og skilsmissen kommer også blot 15 måneder efter, at parret blev gift i romantiske omgivelser på Johnny Depps private ø på Bahamas.

Det er ikke første gang, at Johnny Depp skal igennem en skilsmisse.

I 1985 blev han skilt fra Lori Anne Allison efter cirka to års ægteskab. Skuespilleren har også dannet par med Vanessa Paradis i flere år, men parret blev aldrig gift. De har sammen to børn, Lily-Rose og Jack.

Se billeder af Johnny Depp og Amber Heard sammen i galleriet herunder:

Johnny Depp og Amber Heard sammen

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_93.png

Sponsoreret indhold