Holy moly! Du gætter ALDRIG hvordan Hemsworth ser ud nu

Skuespilleren Chris Hemsworth er stort set ikke til at kende længere.

Skuespilleren Chris Hemsworth er stort set ikke til at kende længere.

Foto: All Over Press

Chris Hemsworth er nok mest kendt for sin rolle "Avengers"-serien, hvor han spiller den nordiske gud Thor. Men den australske skuespiller ligner ikke længere en mand, der ville kunne løfte den tunge hammer i actionfilmene.

Hemsworth har nemlig lagt et billede af sig selv ud på Instagram, hvor den normalt så pumpede filmstjerne har tabt sig voldsomt.

- Har lige prøvet en ny diæt/træningsprogram, der hedder "fortabt på havet". Jeg vil ikke anbefale det, skriver han til billedet, der har fået over 56.000 likes.

Det handler dog ikke om at blive sommerklar i god tid for Hemsworth, men han har netop været i gang med at indspille filmen "In The Heart of the Sea", der handler om en gruppe sømænd, der er fanget på åbent hav.

For at gøre filmen realistisk blev skuespillernes daglige kalorieindtag gradvist beskåret, og til sidst havde Hemsworth ikke mere end 500 kalorier at gøre godt med om dagen, selvom en mand på hans størrelse burde indtage omkring 2000-3000 kalorier dagligt.

Det er noget af en forvandling, som Chris Hemsworth har gennemgået - det virker ikke til at have været den sundeste slankekur! Foto: All Over

Den 32-årige skuespiller har tidligere fortalt, hvordan den skrappe diæt ikke bare gjorde ondt fysisk, men også tærede på psyken hos de sultende skuespillere.

- Vi blev nærmest sindssyge og vejede os selv hver dag. Vi følte os som en flok supermodeller, der forsøger at tabe sig før et show. Det var det eneste, vi talte om. Du har 15 granvoksne mænd ude på havet, og det eneste vi talte om var vores diæt, og hvem der havde tabt mest, og hvem der så tyndest ud. Det er latterligt!, fortalte han til Entertainment Weekly.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close