Hollywood3. april 2016

Drew Barrymore skal skilles for tredje gang

Skuespilleren Drew Barrymore bekræfter, at hun skal skilles fra Will Kopelman
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.18514167.jpg
 Foto: All Over

Det ser ud til, at der nærmest er gået inflation i skilsmisser i Hollywood for tiden - bare det sidste stykke tid, er f.eks. både Ben og Casey Affleck blevet skilt fra deres bedre halvdele, og nu er det altså Drew Barrymores tur til at se singetilværelsen i øjnene.

Det var ikke alle gode gange tre for 41-årige Drew Barrymore, der altså skal skilles for tredje gang nu. Ægteskabet med Will Kopelman holdt i fire år, og det nu snart tidligere ægtepar har døtrene Olive på tre år og Frankie på knap to år sammen.

- Desværre går vi fra hinanden, men det betyder ikke, at vi stadig er en familie, lyder et i en officiel meddelelse til People fra Drew Barrymore og Will Kopelman, som insisterer på, at de vil prioritere børnene først.

- En skilsmisse kan føles som en fiasko. Men man finder noget godt i det, og livet går videre. Vores børn er hele vores verden, og vi ser frem til at tilbringe resten af vores liv med dem som vores topprioritet.

Allerede da Drew Barrymore blev gift med Will i 2012, indrømmede hun, at det ikke var kærlighed ved første blik.

- Det var aldrig kærlighed ved første blik. Han var altid en, jeg kunne snakke med i telefonen. Et godt menneske - en som har det ”blueprint”, der skal til for at stifte familie, som jeg ikke har, har Drew Barrymore sagt.

Drew Barrymore har tidligere været gift med Jeremy Thomas i 1994 - et ægteskab, der varede mindre end to måneder. Og hun var gift med Tom Green i 2001 - det varede kun fem måneder.

Sponsoreret indhold