Hollywood10. august 2015

Drew Barrymore færdig med Hollywood!

Den smukke skuespillerinde fravælger storfilmene til fordel for en anden passion
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/drew_barrymore_-_aop_-_web1.jpg
 Foto: All Over Press

Hvis du går jævnligt i biografen, har du måske lagt mærke til, at den blonde skuespillerinde ikke har medvirket i særligt mange film på det seneste. Meget tyder også på, at Barrymore fravælger Hollywood for tiden.

- Jeg elsker film, men min tid er afsat til mine børn. Der er langt mellem, at jeg laver det arbejde (med film. red), siger den 40-årige stjerne til uk.eonline.com.

Hun siger videre til samme hjemmeside, at hun har takket nej til mange tilbud som skuespiller, om det så har været til film eller på tv.

[node:aller-related-content]

Men hvad optager så ”Charlie’s Angels”-stjernen for tiden?

- Blomsterudsmykning er et fuldtidsjob. Vi rejser meget med det. Jeg laver meget presse. Jeg tager til konferencer over hele landet og leder efter de mest innovative ting, siger Drew Barrymore.

Jep, stjernen har kastet sin kærlighed over blomster, som hun supplerer med sin kærlighed for skønhedsprodukter – og selvfølgelig sine børn.

- Blomster har ændret mit liv, fordi det giver mig mulighed for at være mor på den måde, som jeg gerne vil være, og jeg får stadig lov til at lave noget meningsfuldt, forklarer Drew Barrymore.

Samme med sin mand, konsulenten Will Kopelman, har hun døtrene Olive på to år og lille Frankie på 15 måneder.

Sponsoreret indhold