Hollywood23. april 2014

Drew Barrymore har født

Den tidligere barnestjerne er blevet mor for anden gang
Drew Berrymore er netop blevet mor for anden gang
Drew Berrymore er netop blevet mor for anden gang
 Foto: All OverDen tidligere Charlie's Angel, Drew Barrymore, kommer til at skulle se til andet end filmskurke i den kommende tid. Barrymore er nemlig blevet mor til en lille pige.

- Vi er glade for at kunne meddele, at vi i dag er blevet forældre til vores anden datter, Frankie Barrymore Kopelman. Olive har fået en lillesøster, og alle er raske og glade, siger Barrymore og hendes mand, Will Kopelman, i en meddelelse til ABC News.

LÆS OGSÅ: Drew Barrymore gravid igen

Den 39-årige skuespillerinde har allerede datteren Olive på 19 måneder og har tidligere udtalt, at parret blandt andet valgte at få et barn mere, fordi de ønskede, at Olive skulle vokse op med en bror eller en søster.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/b4c3a6ddd3c74a368e8f06ce6f60a44f.jpg


Nu er Drew Barrymores lille datter Olive blevet storesøster (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Afslører barnets køn i takketale

Barrymore begyndte at danne par med kunstrådgiveren Will Kopelman i 2011. Parret blev gift i 2012, hvor blandt andre Reese Witherspoon og Cameron Diaz var gæster ved brylluppet.

Drew Barrymore medvirkede i sin første film allerede som 3-årig, men fik sit store gennembrud i filmen E.T., hvor hun spillede Gertie. Den tidligere berømmelse var årsagen til, at Barrymore kom på afvænning førte gang som 13-årig.

LÆS OGSÅ: Drew Barrymore forbyder datteren at smide tøjet


Sponsoreret indhold