Hollywood5. november 2013

Drew Barrymore: Gravid igen

Skuespilleren Drew Barrymore har bekræftet, at hun igen venter barn
Smilet hænger sikkert sammen med klumpen i maven...
Smilet hænger sikkert sammen med klumpen i maven...
 Foto: Pacific Coast News / Fotograf: PacificCoastNews.comHun fødte datteren Olive for kun fjorten måneder siden, men Drew Barrymore har allerede barn nummer to på vej.

En repræsentant for den 38-årige filmstjerne bekræfter til ABC News, at der er en ny, lille 'kage i ovnen'.

Dermed opnår den blonde skuespillerinde, der er kendt for adskillige filmhits, et af sine mål på privatfronten: At sikre, at datteren vokser op med søskende.
- Jeg var enebarn, og jeg var ensom, sagde Drew Barrymore i sommer i et interview med bladet InStyle, hvor hun fortalte om sine planer om flere børn.

Drew Barrymore samler på noget særligt - se hvad her

Faderen er skuespillerindens tredje ægtemanden Will Kopelman, som hun har været gift med siden sommeren 2012.

Drew Barrymore slog igennem som barnestjerne i 1980'erne, hvor hun især huskes for sin rolle som den søde, lille pige, der blev venner med rumvæsnet "E.T.".

Hendes overgang til voksen skuespiller er gået glattere end de fleste barnestjerners, og hun har siden 1990'erne både haft succes som hårdtslående babe i actionfilm som "Charlies' Angels" og som blid, charmerende kvindelig hovedrolle i romantiske komedier som "The Wedding Singer" og "Never Been Kissed".Stjernerne fra Hollywood har også appelsinhud. Se galleriet her


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/367887e015f64c30acdfdba975b2227f.jpg


I forgårs dukkede Drew Barrymore op i denne meget løstsiddende kjole, da hun ankom til LACMA Art and Film Gala. (Foto: All Over)

Se galleriet med smukke JUlia Roberts lige her

Sponsoreret indhold