Drew Barrymore: Alderdom er en lettelse

Drew Barrymore fylder snart 40 år

Drew Barrymore fylder snart 40 år

Foto: All Over PressDer er ikke mange borgere, slet ikke de kvindelige, i glimmerbyen Hollywood, der vil sige, at de ser frem til at blive ældre. For med alderdommen kommer tyngdekraftens stærke påvirkning af kroppen - og dermed også en stadig sværere kamp for de attraktive filmroller.

LÆS OGSÅ: Drew Barrymore: Delfin i tidligere liv

Men som i så mange andre tilfælde er skuespillerinden Drew Barrymore en normbryder. I et nyt interview med People Magazine afslører hun nemlig, at hun rent faktisk glæder sig til at runde det skarpe hjørne i februar 2015. Det skriver Female First.

- Når jeg fylder 40 den 22. februar, så kommer jeg til at udbryde et enormt suk af lettelse. Jeg er virkelig glad for at være her. Man arbejder så hårdt på at nå hertil, og det er bare fantastisk, siger skuespillerinden.

LÆS OGSÅ: Drew Barrymore har født

Og at arbejdet har været hårdt for Barrymore, er der efterhånden ingen tvivl om. Siden sin gennembrudsrolle som pigen Gertie i Steven Spielbergs nyklassiker "E.T." fra 1982 har hun været en af Hollywoods mest eftertragtede børne- og voksenskuespillerinder.

Drew Barrymore er mor til døtrene Olivia og Frankie på henholdsvis 2 år og et halvt år, som hun begge har med ægtemanden, kunstkonsulent Will Kopelman.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close