What? Dr. McDreamy flirter med filmkæledægge

Renee Zellweger er langt fra den første, der er faldet for Patrick Dempsey, der også går under kælenavnet Dr. McDreamy. Foto: All Over

Renee Zellweger er langt fra den første, der er faldet for Patrick Dempsey, der også går under kælenavnet Dr. McDreamy. Foto: All Over

All Over

Han går næppe i rensdyr-sweatre, men alligevel er det lykkedes Patrick Dempsey alias Dr. McDreamy (fra tv-serien "Greys hvide verden") at fange Renee Zellwegers opmærksomhed på samme måde som Mark Darcy scorede filmdarlingen Bridget Jones.

Der er nemlig fyret godt op for flirt, grin og lange blikke på settet til den nye "Bridget Jones"-film, "Bridget Jones' Baby", som er den tredje i rækken af fortællinger om den klodsede men elskelige Bridget Jones.

- Det er ret åbenlyst, at hun er vild med ham, skriver Star om Renee Zellwegers betagelse af Patrick Dempsey.

- Det er ikke ensidet heller. Patrick og Renee har allerede alle mulige interne vittigheder, og de sørger konstant for at arrangere private møder, hvor de kan kigge på manuskriptet og lære hinanden bedre at kende, fortæller en kilde fra filmsettet.

I den virkelige verden - i hvert fald den uden for filmsettet - dater Renee Zellweger musikeren Doyle Bramhall, men det stopper hende altså ikke fra at få sommerfugle i maven over Dr. McDreamy - ligesom det er sket for så mange andre fans af "Greys hvide verden".

- Renee er meget forelsket i Doyle, men når hun er sammen med Patrick, opfører hun sig som en teenager, uddyber insideren.

Hvad tænker I om Patrick Dempsey og Renee Zellweger som par?

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close