Dødsfald: 90'er-stjerne blev kun 34

Chris Kelly

Chris Kelly

t.h.Natten til torsdag blev rapperen Chris Kelly fundet bevidstløs i sit hjem i Atlanta, USA,. Han blev efterfølgende erklæret død på et hospital, skriver People Magazine.

Mange vil huske ham, som en del af rapduoen Kris Kross, hvis kedningsmærke var at gå med nukserne omvendt på. De to opnåede kæmpe succes, da de kom frem med megahittet "Jump" i 1992. Dengang var Chris Kelly kun 13 år gammel.

Sammen med makkeren Chris Smith smeltede de 90'ernes teenagepigehjerter i lige så stor stil, som Justin Bieber gør det i dag. Men det var ikke kun tøserne, der kunne se deres talent.

Christiane Schaumburg-Müller: På coke

Kris Kross og deres mærkværdige tøjstil kom med på verdensturne med Michael Jackson, og de kække knægte nåede at udgive tre albums sammen, før satsede på hver deres solokarriere istedet.

Tidligere i år stod de to rappere dog igen på scenen, da de genforenede duoen i forbindelse med pladeselskabet So So Defs 20-års jubilæum.

Men Chris Kelly nåede ikke at se, om de igen kunne få pigerne til at hvine. Han døde kun 34 år gammel. Dødsårsagen er endnu ikke fastslået, men flere amerikanske medier mener, at det skyldes en overdosis.


Se duoens kæmpehit "Jump".

Se hvilken dansk sanger, der også døde pludseligt

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close