Hollywood30. september 2017

Død ekskæreste anklager Jim Carrey: - Du gav mig herpes og kokain

Striden mellem skuespilleren Jim Carrey og hans afdøde ekskærestes familie fortsætter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jim-carrey-30092017.jpg
 Foto: All Over Press
I dag er det godt to år siden, at den 30-årige makeup-artist Cathriona White begik selvmord ved at tage en overdosis piller i sit hjem i Los Angeles, kort efter at hun og Hollywood-stjernen Jim Carrey gik fra hinanden. Jim Carrey var med til hendes begravelse og var med til at bære kisten, men har siden ekskærestens død ligget i strid med hendes familie og hendes tidligere mand, der beskylder Hollywoodstjernen for at have forvoldt Cathriona Whites død.
https://imgix.seoghoer.dk/carrey-artikel.jpg

Jim Carrey bar kisten, da ekskæresten blev begravet. (Foto: Al Over Press)

I et selvmordsbrev skrev hun i sin tid, at hun ikke kunne leve uden Jim Carrey. De piller hun brugte til selvmordet var ifølge et tidligere søgsmål mod Carrey udskrevet til Hollywoodstjernen. Søgsmålet blev for godt et år siden indgivet i Los Angeles af en mand ved navn Mark Burton. Han siger, at han angiveligt var gift med Cathriona White, da hun døde.

- Efter at have anskaffet sig de ulovlige piller ved hjælp af et dæknavn, blev Carrey ved med at give pillerne til Cathriona White, selvom han vidste, at hun led af depression og tidligere havde forsøgt at tage sit liv. Resultatet deraf var forudsigeligt, står der blandt andet i søgsmålet, som USA Today er i besiddelse af.

Søgsmålet påstod også, at Jim Carrey efterfølgende forsøgte at dække over sin egen medvirken i selvmordet.

Dengang svarede Jim Carrey igen på beskyldningerne.

- Hvilken skam. Det ville være nemt for mig, at gå ind i et baglokale med denne mands advokater og få det her til at forsvinde, men der er øjeblikke i dit liv, hvor du bliver nødt til at rejse dig og forsvare din ære mod ondskaben i denne verden - Jeg vil ikke tolerere dette hjerteløse forsøg på at udnytte mig eller kvinden, jeg elskede. Cats (Cathrionas, red.) problemer var startet længe inden jeg mødte hende, og hendes tragiske død var udenfor nogens kontrol. Jeg håber virkelig, at folk snart vil stoppe med at prøve at tjene penge på dette, og lade hende hvile i fred, skrev Carrey i en pressemeddelelse.

https://imgix.seoghoer.dk/cathriona-white-30092017.jpg

Cathriona White tog sit eget liv i 2015. (Foto: All Over Press)

Han mødte Cathriona White under filmoptagelser i 2012 og samme år blev de kærester.

Men nu er der dukket et hidtil ikke offentliggjort brev fra Cathriona White op.

Hun har angiveligt skrevet brevet i 2013 - to år før de brød med hinanden.

I brevet anklager hun Jim Carrey for at have ledt hende i fordærv.

- Du har introduceret mig for kokain, prostituerede, psykisk mishandling og sygdom, skriver Cathriona White.

Hun beskylder Carrey for at være skyld i hendes skrøbelige psyke.

- Du gjorde gode ting for mig, men du brød mig ned som menneske, Jim. Jeg blev lovet doktor Jekyll, men fik mister Hyde. Du gav mig HPV og herpes, og jeg vil have, at du siger undskyld, for selv om det måske ikke betyder noget for dig, så har det ødelagt en kvindes liv.

- Inden jeg mødte dig, var jeg ikke rig på penge, men jeg havde dog selvrespekt og var et lykkeligt menneske. Jeg elskede livet, jeg troede på mig selv og trivedes med min krop og var stolt over de beslutninger, jeg traf, står der angiveligt i brevet.

Hvorvidt brevet nogensinde er blevet sendt til Carrey er uvist.

Ud over Mark Burton står Cathriona Whites mor, Brigid Sweetman, bag søgsmålet mod skuespilleren.

https://imgix.seoghoer.dk/brigid-sweetman-30092017.jpg

Brigid Sweetman ved datteren Cathriona Whites begravelse. (Foto: All Over Press)

Jim Carrey afviste fredag igen at have ansvaret for Cathriona Whites selvmord, og han går nu til angreb med et kontra-søgsmål.

I et tweet skriver han blandet andet.

– Jeg er ikke ansvarlig for det, disse desperate mennesker påstår om den kvinde, jeg elskede. Jeg var åbenbart forblændet af kærlighed. Uanset hvad, kommer jeg altid til at have en plads i mit hjerte for den empati og tilgivelse, jeg føler over for 'Cat', og jeg vil fortsætte med at fokusere på de mange velsignelser i dette liv, skriver Carrey.

Du kan se hele hans tweet herunder:

Se galleri med billeder af Jim Carrey og Cathriona White:

Jim Carrey og Cathriona White

Sponsoreret indhold