Jim Carreys eks begik selvmord: Nu taler han

Jim Carrey var ødelagt til begravelsen af ekskæresten, der begik selvmord.

Jim Carrey var ødelagt til begravelsen af ekskæresten, der begik selvmord.

Foto: All Over

Det er næsten umuligt at undgå at være i mediernes søgelys, når man er blevet et navn i Hollywood. Det ved Jim Carrey også godt, men det betyder ikke, at han er tilfreds med, at hans nærmeste også ”regnes som en del af pakken”.

I september sidste år begik Cathriona White, 30, selvmord i sit hjem i Los Angeles - kort efter hun og Jim Carrey var gået fra hinanden. Den anden dag kom det frem, at hun i selvmordsbrevet havde skrevet, at hun ikke kunne holde ud at leve uden Jim Carrey. LÆS DET HER.

Og nu er den 54-årige skuespiller kommet med en udtalelse.

- Da jeg kom til Hollywood for at blive komiker, lærte jeg hurtigt, at detaljer fra mit privatliv ville blive delt ud til medierne som kuponer til en gratis middag. Men jeg drømte aldrig om, at de mennesker, jeg elsker mest, og skulle være en del af menuen. Sikke en skam, lyder det ifølge Mirror i en pressemeddelelse fra Jim Carrey.

Skuespilleren var en af dem, der bar Cathrionas kiste, da hun blev begravet, og lige efter hendes død udtalte han:

- Jeg er chokeret og meget ked af, at min kære Cathriona er død. Hun var en virkelig sød og sart irsk blomst. For følsom til denne jord, og for hende handlede det om at elske og blive elsket. Mit hjerte er med hendes familie og venner og alle, der elskede hende. Vi er alle blevet ramt af lynet.

Parret begyndte at date i 2012, da de mødte hinanden på til filmoptagelser. Cathriona var makeup-artist. De gik fra hinanden, men fandt sammen i 2015 igen - men forholdet holdt ikke, og det kunne hun desværre ikke magte. 

Se billeder af parret her: 

Jim Carrey og Cathriona White

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close