Hollywood5. november 2017

Diddy skifter navn igen

Han har heddet Puff Daddy, P. Diddy, Diddy og det simple Sean, men nu skifter han navn igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/diddy.jpg
 (Foto: All Over Press)

Kært barn har mange navne, siger man.

Så rapperen Sean Combs må være mere end almindelig kær.

Han har nemlig skiftet navn endnu en gang.

Tidligere har han gået under navne som Puff Daddy, P. Diddy, Diddy, Swag og Sean, men nu har Sean Combs valgt at skifte navne til noget helt andet.

Nu vil han nemlig hedde "Brother Love" eller bare "Love".

Det fortæller han i en video, som han har lagt på Twitter.

- Hey y'all. Jeg har nogle meget seriøse nyheder. Jeg har bedt for det her. Jeg har besluttet - Og jeg ved det er risikabelt, og jeg ved, det er corny for nogle. Men jeg har besluttet at ændre mit navn. Jeg er bare ikke, ham jeg var før. Jeg er en anden. Så mit nye navn er Love aka Brother Love, siger rapperen i videoen.

Efterfølgende fortæller han også, at han ikke kommer til at reagere på nogle af hans tidligere navne.

- Jeg kommer ikke til at reagere på Puffy, Diddy, Puff Daddy eller nogle af mine andre navne, kun Love eller Brother Love, siger han.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det er ellers kun et lille års tid siden, at den 48-årige rapper sidst besluttede sig for at ændre navn. Dengang ville han bare gerne kaldes Sean. - Nu er jeg bare gode gamle Sean. Jeg er tilbage til at være mig. Jeg har så mange forskellige personligheder, og ingen ved, hvem der kommer ud om morgenen, fortalte han i et interview sidste år. Navneforvirringen blev total i 2011, da Sean Combs bekendtgjorde, at han fremover ville kalde sig Swag, men det holdt dog kun en uge. Tidligere har han forklaret, hvorfor han skifter navn hele tiden.

- Jeg har skiftet navn så mange gange, fordi jeg er vokset op i et kvarter, hvor alle havde kælenavne. Dengang havde jeg et stort temperament, så derfor begyndte mine venner at kalde mig Puffy, har Grammy-vinderen tidligere fortalt Jet Magazine.

Selvom Sean Combs skifter navn, som vi andre skifter underbukser, så kan han alligevel glæder sig over, at han er en af de meste succesfulde i den amerikanske hiphop-verden.

Foruden musikken har den 48-årige bad boy nemlig investeret i sit eget tv-netværk, lavet en tøjkollektion og lanceret en vodka, og derfor kunne han i 2016 indkasserer svimlende 410 millioner danske kroner. Han toppede dermed listen over verdens mest indtjenende hiphopmusikere.

Sponsoreret indhold