Hollywood18. april 2018

Billederne siger alt: DiCaprio i hed hyggestund med 20-årig model

I flere måneder har rygterne svirret, og de seneste billeder viser nu med al tydelighed, at Leonardo DiCaprio, 43, har gaflet sig en ny skønhed. Stjerneskuespilleren er således blevet foreviget i en hed hyggestund med en 20-årig argentinsk model og skuespiller. Se alle billederne lige her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.09073519.jpg
 (Foto: All Over Press)

Det er ingen hemmelighed, at 43-årige Leonardo DiCaprio kan lide yngre kvinder. Den populære stjerneskuespiller har således datet piger, der var væsentligt yngre end ham selv.

Og den seneste skønhed, som Leonardo har kapret, er da også af den ganske yngre model. For nylig blev den 43-årige ”The Revenant”-stjerne således foreviget i en hed hyggestund med den blot 20-årige argentinske model og skuespiller Camila Morrone.

Du kan se alle billederne i galleriet herunder.

Leonarodi DiCaprio og Camila Morrone til Coachella i april 2018

Parret både krammede og stod særdeles tæt, da de begge deltog i Coachella-festivalen i Indio, Californien.

Det var tilbage i januar, at Leonardo DiCaprio for første gang blev kæden sammen med den 23 år yngre argentinske skønhed, og en måned efter valgte den 43-årige skuespiller at tage sin unge model med, da han deltog i Ellen Degeneres' 60 års fødselsdag, der blev afholdt i The Lot Studios i West Hollywood.

Camila Morrone d fem år yngre end den dejlige danske Hillerød-pige, Nina Agdal, der i et års tid var kæreste med Leonardo, så noget tyder efterhånden på, at Oscar-vinderen fra 'The Revenant' ikke kan få kvinderne unge nok.

https://imgix.seoghoer.dk/nina-leo.jpg

Nina og Leo fotograferet mens de stadig var sammen. (Foto: All Over Press)

Og omvendt har Camila heller ikke kærligheden til ældre mænd fra fremmede. For hendes mor, Lucila Solá, der er 38 og således fik Camila i en ganske ung alder, danner par med skuespilleren Al Pacino, der er 77 år gammel. Og skulle Leonardo tage forholdet til Camila så langt, at han skal møde hendes familie, er han således fem år ældre end sin svigermor. Før Nina Agdal har Leonardo DiCaprio datet dejlige kvinder som eksempelvis Kelly Rohrbach, Blake Lively, Rihanna, Gisele Bündchen og Bar Refaeli.
https://imgix.seoghoer.dk/nina-i-bad.jpg

Dejlige danske Nina var sammen med Leonardo i det meste af et år. (Foto: All Over Press)

Leonardo DiCaprio har ikke kommenteret forholdet til Camila Morrone, men han nåede heller aldrig officielt at kommentere forholdet til Nina, selv om de var sammen i næsten et år.

Sponsoreret indhold