Hollywood 13. januar 2018

DiCaprio gør comeback i film om massemorder

Leonardo DiCaprio klar til, sin første film siden 'The Revenant'
Foto: All Over Press
    Leonardo DiCaprio er klar til sin første film i flere år.   Han har ikke medvirket i en film, siden han medvirkede i 'The Revenant' i 2015, der indbragte ham en Oscar for bedste mandlige hovedrolle.   I mellemtiden har han været kæreste med danske Nina Agdal - et forhold der sluttede i første halvdel af 2017.   Men nu er den 43-årige Hollywoodstjerne igen klar til at stille sig foran kameraet.   Det sker i en film af Quentin Tarantino, som kommer til at handle om den nyligt afdøde sektleder og massemorder, Charles Manson. Han døde i november sidste år i fængslet, hvor han afsonede ni livstidsstraffe for i alt syv drab.  

Charles Manson som han så ud i 2014. (Foto: All Over Press)

  Blandt hans ofre var skuespillerinden Sharon Tate, der var højgravid og gift med filminstruktøren Roman Polanski.   Leonardo DiCaprio og Quentin Tarantino arbejdede sidst sammen i den Oscar-belønnede film 'Django Unchained' fra 2012.   I den kommende film skal DiCaprio spille en arbejdsløs skuespiller, der bruger arbejdsløsheden til at kaste sine kræfter ind i kampen for et bedre miljø.   Også Tom Cruise og Brad Pitt har værtet på tale til den kommende film om massemorderen Charles Manson.  

Charles Manson som han så ud, da han begik drabene i 1969. (Foto: All Over Press)

  Det er planlagt, at filmen skal have premiere den 9. august 2019.   Den dato er det præcis 50 år siden, at Charles Manson og hans dødskult dræbte Sharon Tate og fire andre mennesker.   Både Leonardo DiCaprio og Nina Agdal er videre med kærligheden, efter at de brød med hinanden.   25-årige Nina Agdal, der blandt andet er model for Victoria's Secret, er kæreste med den tre år yngre model Jack Brinkley-Cook.   Og minsandten om Leonardo DiCaprio ikke også har snuppet en ny model efter bruddet med Nina Agdal.   Han skal således angiveligt flette fingre med den blot 20-årige argentinske model Camila Morrone.   Galleri med Leonardo DiCaprio og Nina Agdal:

Leonardo DiCaprio og Nina Agdal (billeder af dem sammen)

 

Sponsoreret indhold