Hollywood 26. januar 2017

"The Devil wears Prada" bliver til en musical

Den mere end ti år gamle film får musik skrevet af Elton John, når den rammer teaterscenen
All Over Press
Det er efterhånden mere end ti år siden, at Anne Hathaway for alvor brød igennem på Hollywoods stjernehimmel, da hun spillede den unge, men lidt kiksede, Andy Sachs i filmen "The Devil wears Prada". Og nu bliver den populære film så lavet til en musical.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det kommer til at blive ingen ringere end Elton John, der skal lave musikken til den nye musical, det skriver AP.
Hvornår musicalen får premiere er der endnu ikke sat dato på. Ligesom der heller ikke er sat navne på, hvem der skal spille Andy Sachs og Miranda Priestly. Når man tænker på, hvor stor succes filmen fik, da den kom ud i 2006, så giver det da også god mening, at man vil prøve at tjene lidt flere penge på den. Da filmen kom ud tjente den nemlig mere end 800 millioner danske kroner, ligesom den sikrede Meryl Streep endnu en Oscar-nominering.
Når musicalen på et tidspunkt får premiere, så stiller den sig i køen af mange andre film, der er blevet lavet til musicals. Bare for at nævne nogle få, så er "Legally Blonde", "Bring it on" og "Spiderman" nogle af de film, der er blevet til musicals de seneste år. Du kan se 17 sjove facts "The Devil wears Prada" i galleriet herunder

17 facts om "The devil wears prada"

Sponsoreret indhold