Hollywood5. juli 2016

Se klippet: Der skete noget i ’Venner’ som du nok aldrig opdagede...

Selv om det efterhånden er 12 år siden, at sidste afsnit af ’Venner’ løb over TV-skærmen, er serien stadig ganske populær. Og der dukker stadig sjove historier op, som du (måske) ikke vidste. Nu har en seer blandt andet opdaget et klip fra sæson fire, hvor Joey pludselig bryder sammen i et regulært grineanfald. Se klippet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/venner_friends_0.jpg
 Foto: All Over

Er du én af dem, der elsker hit-TV-serien ’Venner’? Har du set ALLE afsnit flere gange?

Ja, så husker du sikkert afsnittet, hvor Ross og Rachel i en (mildest talt) ordenlig brandert ender med at blive gift i Las Vegas? Eller hvad med afsnittet, hvor Chandler ender med at kysse på alt og alle for at skjule, at han dater Monica?

Eller afsnittet, hvor Joey må tvangsspise alt indholdet i sit køleskab, fordi det er gået i stykker?

Eller afsnittet, hvor Phoebe møder sin svigerforældre, der har mildest talt fine fornemmelser?

… Ja, der er med andre ord utallige episoder fra hit-serien 'Venner', som har fået de fleste til at smile og grine.

Men det er åbenbart ikke kun os seerne, der ofte har haft svært ved at holde smilet og grinet tilbage. Også skuespillerne havde deres kampe med at holde grinet tilbage, da ’Venner’-serien blev optaget.

Og nu har en årvågen seer ifølge BuzzFeed opdaget, at Matt LeBlanc – aka Joey – vist ikke kunne masken i et afsnit fra sæson fire.

De fleste fans husker nok det pågældende afsnit 'The One With the Worst Best Man Ever'. Her beskylder Ross – efter sin festlige polterabend – stripperen for at have stjålet sin afdøde bedstemors vielsesring.

Og den scene var vist lidt for sjov for Matt Le Blanc – i hvert fald havde han mere end svært ved at holde grinet tilbage, som du kan se i dette videoklip.

Det er dog ikke første gang, at årvågne fans opdager fejl ved kult-serien. Sidste år i november afslørede en fans således en ”fejl” i episode 209 (”The One With The Mugging”), som blev sendt første gang i USA i 2003. Her valgte man på mystisk vis at erstatte Rachel med en ukendt kvinde. Læs den artikel lige her.

Du kan se et stort galleri med stjernerne fra ’Venner’ herunder:

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_129.png

Sponsoreret indhold