Hollywood29. juni 2018

Lindsay Lohan om sit vilde liv: Det er slut nu

Den tidligere festpige har fået mere ro på. Blandt andet ved at flytte langt væk fra Hollywood
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lindsay-lohan.jpg
 Foto: All Over Press)

Hun startede ud som en uskyldig barnestjerne, men Lindsay Lohan blev senere kendt som én af Hollywoods helt store festaber.

Det er slut nu, forsikrer den 31-årige skuespiller i et interviewmed New York Times.

Hun har flere gange været på afvænning for misbrug af alkohol og stoffer, og i mange år var hun gentagne gange i medierne for sin voldsomme opførsel.

-Altså, folk bliver nødt til at lade det ligge og stoppe med at bringe det op, fordi det er væk, det er dødt, og det er vigtigste for mig, fortæller hun.

Men siden hun ændrede sin livsstil, har hun ikke været så eksponeret i medierne som før. Og det er helt bevidst fra Lindsay Lohans side.

- Jeg synes, at succes er den bedste hævn og stilhed. Da jeg besluttede mig for at ændre min fremtid, mit liv, tænkte jeg "hvor er det sted, hvor jeg kan finde stilhed?", lyder det.

Hun har blandt andet fået mere ro på ved at flytte til Dubai, hvor hun har åbnet sit eget sted.

- Det er det sikreste sted. Det er mindre krævende. USA er altid "Go go go go go!". Jeg behøver ikke at tænde for nyhederne og se the Kardashians. Jeg behøver ikke at se noget mere. Jeg vælger selv, hvad jeg vil se, og hvordan jeg vil leve, siger hun i interviewet.

Efter hun flyttede til Dubai, begyndte hun at lægge billeder på sociale medier, hvor hun læste i koranen og gik med tørklæde.

Derfor var fans og følgere overbeviste om, at skuespilleren havde konverteret til islam, men Lindsay forklarer selv, at hun ikke er religiøs. Derimod tror hun meget på meditation.

null

Sponsoreret indhold