Spansk medie: Det er forbi mellem Shakira og Piqué

Efter seks år er det angiveligt forbi mellem Shakira og Gerard Piqué

Efter seks år er det angiveligt forbi mellem Shakira og Gerard Piqué

Foto: All Over Press

Efter seks år sammen er det angiveligt forbi mellem sangeren Shakira, 40, og fodboldspilleren Gerard Piqué, 30. Det skriver det spanske medie Cotilleo

Det er angiveligt den colombianske skønhed, der har valgt at trække stikket. Hun er flyttet ud af parrets fælles hjem i Barcelona i Spanien. Parret har to sønner sammen, Milan på fire og Sasha på to. 

Billedet fortsætter under artiklen.

Gerard Piqué og Shakira med deres to børn.

Shakira og Gerard Piqué ankommer med deres to børn i lufthavnen i Miami i 2016. Foto: All Over Press.

"Hips Don't Lie"-stjernen har tidligere været ude og forsvare sin kæreste, der til daglig løber på banen for FC Barcelona, efter hun i et interview med Billboard kaldte ham "territorial" og sagde, at "han ikke længere lader mig lave musikvideoer med mænd". 

- Gerard bestemmer ikke, hvad jeg skal gøre - vi diskuterer alt som et par, og det forestiller jeg mig, de fleste par gør. Vi har et smukt forhold og stoler på hinanden, slog sangeren fast over for E!

Shakira og Piqué var ikke gift, og det valg måtte sangeren også tit forsvare. 

- Vi har allerede, hvad der er essentielt, du ved? Vi har en enhed, en kærlighed til hinanden og en baby, fortalte Shakira til Glam Belleza Latina tilbage i 2014.

- Alle disse aspekter af vores forhold er allerede etableret, og jeg tror ikke, ægteskab kommer ikke til at forandre det. Men hvis jeg nogensinde skulle giftes, så ville det være med ham, tilføjede hun. 

I april udgav Shakira ellers singlen "Me Enamore", hvor hun synger: "Med dig ville jeg få ti børn", men skal man tro på rygterne, bliver det altså kun til to for sangeren og fodboldspilleren. 

Piqué har selv været ude at kommentere rygterne ved på Twitter at poste et billede af Shakira, der synger en kærlighedssang. Tweetet er flankeret af en masse hjerter. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close