Hollywood26. juni 2014

Shakira: Derfor vil jeg ikke giftes

Der bliver ikke noget bryllup mellem latinobaben og hendes 27-årige fodboldfyr Pique
Shakira drømmer ikke om at blive en gift kvinde
Shakira drømmer ikke om at blive en gift kvinde
 Foto: All OverEt stort prinsessebryllup står ikke højest på ønskelisten hos den colombianske popdiva Shakira.

Selv om hun i fire år har dannet par med den 27-årige spanske fodboldspiller Gerard Pique, har de to ingen planer om at lade sig smede sammen.

- Vi har allerede det mest essentielle. Vi har en enhed, kærlighed til hinanden og en baby. Alle disse aspekter af vores forhold er allerede etableret, og jeg tror
ikke, at et bryllup vil ændre på det, fortæller den forelskede sangerinde til skønhedsmagasinet Glam Belleza Latina, som hun pryder forsiden på i denne måned.

LÆS OGSÅ: Shakira er medlem af cougar-klubben

Det er ellers ikke fordi, at den 37-årige colombianer er i tvivl om hun har fundet den rette. Hun afslører nemlig, at hun ikke fuldkommen afviser at gifte sig med den unge fodboldstjerne.

- Altså, hvis jeg nogensinde skal giftes, er det i hvert fald med ham, fastslår hun i interviewet med Glam Belleza Latina.

Men tanken om bryllup er altså ikke det, der forårsager det største smil på sangstjernens læber. Det gør hendes lille søn, Milan, til gengæld. Og den veldrejede mor har da heller ikke svært ved at komme i tanke om, hvad der gør hendes glad.

LÆS OGSÅ: Shakira er vild med Ole Henriksen

- Det er at vide, at jeg kan dele alt det, jeg har set og lært med Milan. Jeg behøver ikke at holde al den information for mig selv. Jeg elsker at lære ham noget nyt hver dag, fortæller hun.

Shakira fik sit gennembrud som 18-årig med albummet "Pies Descalzos", der solgte seks millioner eksemplarer på verdensplan.

LÆS OGSÅ: Se de nuttede billeder af Shakiras søn

Sponsoreret indhold