Det er en kamp for mig at holde kiloene fast

Mange er bekymrede for Emma Stones lave vægt

Mange er bekymrede for Emma Stones lave vægt

Foto: All OverMens store dele af den vestlige verdens befolkning kæmper med at holde de overflødige kilo stangen, lider en del med gener, der gør det stik modsatte besværligt.

Et sådan uheldigt eksemplar af menneskeheden er den amerikanske skuespillerinde Emma Stone, der på det seneste har ladet kiloene flyve af.

LÆS OGSÅ: Emma Stone tjener 90 millioner på et år

Men der er ingen grund til bekymring, formaner den unge stjerne nu i et nyt interview med mediet Seventeen. Det er blot sådan, hun er skabt.

- Det er en kamp for mig at holde kiloene fast - særligt, når jeg er stresset, og det er blevet værre med alderen, forklarer Stone.

- Det er sådan, mine gener har bestemt sig for at være, og tingene vil ændre sig med tiden som alt andet. Så når fuldstændigt usande udsagn bliver sagt om mig eller mit helbred, så er der selvfølgelig en del af mig, der har lyst til at gå i forsvarsposition, fortsætter den blot 25-årige stjerne.


Der har aldrig været meget sul på Emma Stones krop (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Tynd, tyndere, Michala Kjær

Men selv om det kan virke frustrerende at skulle forsvare sin egen krop igen og igen, har Emma Stone udviklet en helt særlig teknik, der sætter en kæp i hjulet på de negative tanker.

- Min opgave i de øjeblikke er at fortælle mig selv sandheden. Tager jeg vare på mig selv på en sund måde? Respekterer jeg mig selv, og er jeg ansvarlig?
Og igen og igen svarer jeg ja til det spørgsmål, fortæller hun.

Den succesfulde skuespillerinde kan for tiden ses i de danske biografer, hvor hun spiller den edderkoppefikserede Peter Parkers romantiske sidestykke Gwen Stacy i filmen "The Amazing Spider-Man 2".

LÆS OGSÅ: Se billedet: Mandens utroskab gør Tori Spelling endnu tyndereUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close