Se billedet: Så hårdt rammer mandens utroskab

Den kendte skuespillerinde er kun skind og ben - se selv disse tynde stænger

Den kendte skuespillerinde er kun skind og ben - se selv disse tynde stænger

Foto: AOP

Det har tæret hårdt på Tori Spelling, at hendes mand Dean McDermott har været hende utro.

LÆS OGSÅ: Sådan opdagede 'Donna', at hendes mand var hende utro

Den lyshårede skuespiller, der nok er allermest kendt for sin rolle som duksen Donna i den populære 90'er-hitserie Beverly Hills 90210, er nærmest kun skind og ben, og ifølge Daily Mail har hendes vægt den seneste tid raslet ned til sølle 40 kilo.

For nyligt fremviste den 40-årige mor til fire således sin spinkle krop, da hun var ude og shoppe - og det var tydeligt for enhver, at den normalt så sprudlende journalist er hårdt ramt.


Se her, hvordan ALLE 90210-stjernerne ser ud i dag

Tori Spelling luftede sig selv og sine tynde ben (Foto: AOP)


Hun virkede tynget og trist, da hun iført en hvid kjole og stor solhat traskede ned ad gågaden.

Tori Spelling har selv udtalt sig om utroskabet i sit eget reality-program 'True Tori', hvor et kamerahold følger den tidligere 90210-stjerne stort set hele tiden.

- Min presseagent ringede til mig, og fortalte, at en kvinde hævdede at have haft en affære med Dean, og at hun ville fortælle hele historien til pressen med navns nævnelse. Hun havde fortalt detaljerede historier fra en to-dages-affære med min mand i Toronto. Og yderligere ville det hele komme ud lige op til jul.

LÆS OGSÅ: Skræmmende tynde Tori

Tori Spelling mødte sin utro mand til indspilningerne til tv-filmen Mind over Murder, og parret blev gift ved en privat ceremoni på eksotiske Fiji i 2006. Parret har sammen fire børn - to drenge og to piger i alderen 17 måneder til seks år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close