Hollywood15. april 2018

Se billedet: Destiny's Child genforenet til Beyoncé-koncert

Beyoncé havde noget af en overraskelse i ærmet, da hun lørdag optrådte på Coachella-festival
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08223777.jpg
 (Foto: All Over Press)

Beyoncé var et af de helt store navne til dette års Coachella-festival, og sangdronningen skuffede ikke, da hun indtog scenen i Coloradoørkenen i Californien.

Forud gik der rygter om, at der til koncerten ville være en Destiny's Child-reunion - og rygterne holdt stik.

Artiklen fortsætter under billedet.

Beyoncé har selv uploadet et billede af sig selv flankeret af Kelly Rowland og Michelle Williams, som var hendes bandkammerater i gruppen, der gjorde Beyoncé til verdensstjerne.

Sidste år aflyste Beyoncé sin optræden på Coachella, fordi hun var gravid med tvillinger, så man må konstatere, at Queen B i den grad to revanche dette år.

Med sin optræden skrev Beyoncé også historie: Hun er nemlig den første sorte kvinde, der er hovednavn på festivallen, der afholdes i Indio, Californien.

- Coachella, tak for at lade mig være den første sorte kvinde være hovednavn, sagde Beyoncé på scenen, før hun gik i gang med at synge "Run the World (Girls)".

Se Beyoncés optræden med Destiny's Child i videoen (spol frem til starten af videoen)- artiklen fortsætter under billedet:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

I næsten to timer optrådte Beyoncé på Coachella, hvor også hendes mand Jay-Z og søster Solange var på scenen.

Koncerten kulminerede, da Destiny's Child blev genforenet på scenen, og ifølge CNN sang de klassikerne "Say My Name", "Soldier" og "Lose My Breath".

Beyoncé og Jay-Z kommer til Danmark den 23. juni i år, hvor de optræder i Parken i København i forbindelse med deres "On the run 2"-turné - om hun tager Destiny's Child med, melder desværre intet om. Men man kan jo håbe.

Sponsoreret indhold