Hollywood 9. august 2018

51-årige Pamela Anderson: Desperat efter at få en baby

Pamela Anderson er flyttet sammen med sin 19 år yngre kæreste, og nu vil hun have en baby med ham
Foto: All Over Press

I juli fyldte Pamela Anderson 51 år, og nu drømmer hun om igen at blive mor. 

Det er Radar Online, der kan fortælle, at brystbomben brændende ønsker at få en baby med den 19 år yngre franske fodboldspiller Adil Rami, 32. 

Brystbomben og den franske verdensmester flyttede for nylig sammen i hans hjemland Frankrig, og nu er den tidligere "Baywatch"-stjerne altså mere end klar til at tage næste skridt i deres forhold. 

Ifølge Radar Online er Anderson inspireret af stjerner som Brigitte Nielsen og Janet Jackson, der også fik børn, da de var i 50'erne. 

- Pam fik sine æg frosset ned for flere år siden, og hun er desperat efter at give Adil en baby, røber en kilde til Radar Online

- Hun siger til sine venner, at hun er mere end villig til at sætte sin krop gennem meget opslidende runder af IVF for, at hendes babydrømme kan gå i opfyldelse, tilføjer insideren. 

Pamela Anderson har i forvejen sønnerne Brandon, 22, og Dylan, 20, som hun fik med eksmanden Tommy Lee.

Hendes nærmeste venner frygter dog ifølge Radar Online, at hendes krop ikke kan klare fertilitetsbehandlingen. 

Brystbomben er kommet sig over en omgang Hepatitis C, hvor behandlingen har gjort, at hun er ekstra sårbar for at rage andre sygdomme til sig. 

- De fleste af Pams venner er bekymrede for, at hendes krop ikke kan klare den udfordring, det er, at være gravid, lyder det fra kilden. 

- De advarer hende om, at hendes eventyrdrøm kan forvandle sig til et dødeligt mareridt, slår insideren fast. 

Det var den britiske avis The Sun, der tidligere på ugen kunne afsløre, at 51-årige Pamela Anderson var flyttet til Frankrig for at være tæt på sin 19 år yngre kæreste

Selvom livet i Frankrig er meget anderledes, så fortalte Pamela, at hun dog var glad for at bo der. 

- Jeg har mit bageri, jeg kører rundt i min lille bil med min hund. Jeg elsker energien, og jeg elsker denne del af verden. Den er mit nye hjem, fortalte Pamela til The Sun

Pamela, der var faldet pladask for den franske fodboldspiller Adil Rami, slog i interviewet fast, at de 19 års aldersforskel ikke gjorde noget. 

- Jeg siger til Adil: En dag, falder jeg fra hinanden, det ved du vel? Så hver forberedt. Lad os være forelskede så længe vi kan være forelskede, og hvis der nogensinde kommer den dag, hvor du kigger på mig og tænker "ugh", så kan jeg altid flytte til et andet land, fortalte Pamela.

Der har tidligere været spekulationer om hvorvidt Pamela og Adil var blevet forlovet, men indtil videre er der ikke kommet en bekræftelse fra den 51-årige brystbombe. 

Skulle hun gå hen og blive gift med Adil, så er det hendes fjerde ægteskab.

Hun har tidligere været gift med Tommy Lee, Rick Solomon og Kid Rock. Alle tre ægteskaber røg dog i vasken efter få år.

Stjernen har også været forlovet med den svenske model Marcus Schenkenberg, men de nåede aldrig op ad kirkegulvet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold