Hollywood18. september 2017

Derfor vandt "Game of Thrones" ingen Emmy-priser

HBO-serien ”Game of Thrones” har været nomineret til en prestigefyldt Emmy-statuette hele 110 gange. Men natten til mandag var der hverken priser eller nomineringer til fantasy-serien. Og det var der en helt særlig forklaring på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khjgame_of_thrones.jpg
 Foto: All Over Press

Millioner af fans har troligt fuldt med i fantasydramaet, der er fyldt med ldspyende drager, incest, sværdkampe og ulve.

Og serien er tilmed blevet overdynget med både hæder og priser i et væk. Men da de prestigefyldte Emmy-statuetter blev uddelt natten til mandag dansk tid, var der hverken hæder eller priser til HBO-serien ”Game of Thrones”.

Den modtog nemlig ingen priser. Den var faktisk slet ikke nomineret til nogen priser. Og det er der en helt naturlig forklaring på.

Den syvende sæson af ”Game of Thrones”, der er rullet over skærmen på HBO i løbet af sommeren, nåede nemlig ikke at komme i betragtning til en af de prestigefyldte priser inden for tidsbegrænsningen.

Det skriver TV 2.

- Det er et kæmpe statussymbol at være nomineret til en Emmy. HBO har traditionelt været førende på seriemarkedet, når det handler om nyskabelse og kvalitet, så det er helt sikkert noget, de er ærgerlige over, siger Frederik Dirks Gottlieb, der er vært på serieprogrammet 'Binge - med Frederik og Kasper’, til TV 2.

”Game of Thrones” har været nomineret til hele 110 af de såkaldte Primetime Emmy Awards – og indtil videre har den populære HBO-serie vundet 38 Emmy-statuetter.

I alt har serien, der har blandt andre danske Pilou Asbæk og Nikolaj Coster-Waldau på rollelisten, vundet 212 forskellige priser.

Men serien var altså ikke på vinderrækken natten til mandag, da Emmy-statuetterne blev uddelt i Los Angeles. Den helt store vinder under årets prisfest blev i stedet ”The Handmaid's Tale”, der tog flere af de fornemmeste statuer.

Serien blev både belønnet med prisen som årets bedste tv-drama og årets kvindelige hovedrolle, som gik til Elisabeth Moss.

Også den svenske skuespiller Alexander Skarsgård blev hædret - han vandt Emmy-statuette for bedste mandlige birolle i miniserien 'Big little lies'. Også hans skuespilkollega Nicole Kidman vandt en pris for sin rolle i samme serie.

Og det fejrede skuespilparret med at kysse hinanden. Se eller gense de billeder her.

Du kan se billeder af alle Emmy-kjolerne i det store galleri herunder:

Emmys 2017 - rød løber

Sponsoreret indhold