Derfor trækker Kanye West sin støtte til Trump

Kanye West mødtes med Donald Trump i New York den 13. december 2016 for at diskutere kulturelle problemstillinger.

Kanye West mødtes med Donald Trump i New York den 13. december 2016 for at diskutere kulturelle problemstillinger.

(Foto: All Over)

'The Donald' har mistet en af sine eneste støtter i Hollywood.

I december 2016 meldte Kayne West, 39, sig pludselig under USAs nyvalgte præsident, Donald J. Trumps faner. Få uger forinden havde West ellers været på den demokratiske kandidat, Hillary Clintons hold. Efter han indrømmede, at han slet ikke havde stemt til valget den 8. november, ændrede han pludselig politisk ståsted ud af det blå.

Til en koncert i San Diego, Califonien, meddelte Kanye, at han nu støttede Trump. Publikum buhede, men West fik noget ud af de rosende ord fra allerhøjeste sted: Øjeblikkeligt blev han inviteret til kaffe i Donalds daværende hovedkvarter, Trump Tower, i New York City. Naturligvis poserede det umage par i den guld-belagte hall over for den indbudte presse. Her fortalte Kanye stolt, at der var mange ting, den kommende præsident og ham kunne berige hinanden og verden med. Dog helt uden at tale om konkrete emner.

Projekterne blev aldrig til noget, og nu har Kanye slettet alle sine Trump-venlige tweets. Ifølge TMZ sker det på grund af Trumps første to uger som præsident. Donalds mange ordrer - ikke mindst hans forfatningsstridige muslim-forbud - fik West til at ændre holdning. Han har nok også fået konen, Kim Kardashian, op i det røde felt. Kim har været meget imod Trump. Og meget for Clinton.

Den eneste i Kardashian-Jenner klanen der stadig er på Donalds hold, er transseksuelle Caitlyn Jenner. Det sker på trods af, at Trump og vicepræsidenten Mike Pence var meget tæt på at udstede en føderal anti-LBGTQ-lov, der ville det gøre det lovligt fyre minoriteter udelukkende på grund af deres seksuelle præference.

Lovforslaget blev dog smidt i papirkurven efter Trumps datter, Ivanka, angiveligt talte et alvorsord med sin far i sidste uge.

Se alle billederne fra Kanyes møde med 'the Donald' i december her:

Donald Trump og Kanye West mødes i New York december 2016

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close