Derfor skred hun kort før han røg på afvænning igen

Siden det i starten af juli 2017 kom frem, at Ben Affleck datede \

Siden det i starten af juli 2017 kom frem, at Ben Affleck datede "Saturday night live"-produceren Lindsay Shookus, blev de set sammen ved flere lejligheder.

Foto: All Over

Kort efter, at det kom frem, at Ben Affleck var blevet single igen, blev han endnu en gang indskrevet på en afvænningsklinik, hvor han lige nu kæmper med at få bugt med sit alkoholmisbrug.

Men hvorfor valgte "Saturday Night Live"-produceren Lindsay Shookus at skride fra Ben Affleck i stedet for at hjælpe ham med hans problemer?

Det mener det amerikanske ugeblad People at have svaret på.

- Lindsay havde støttet Ben igennem hans kamp, og hun gik til møder med ham. Hun fik ham til at meditere, og de gjorde det sammen. Hans kamp var noget, der var vigtigt for dem begge, fortæller en kilde til People.

Da der dog ikke var noget, der tydede på, at Ben var på vej til at komme ud af sit misbrug, valgte hun, at det var tid til at gå fra ham.

- Det var meget hårdt for ham at slå op med Ben, men hun vidste, at han ikke fik det bedre, og at det var på tide, at hun trådte til side. Hun prøvede at holde sig så tæt på ham som muligt, så han kunne blive på den rigtige vej, men i sidste ende var det ikke muligt. Hun vidste, at hun måtte lade ham ramme bunden, fortæller kilden til People

Tidligere på ugen endte Ben Affleck så endnu en gang på en afvænningsklinik. Det var dog ikke Lindsay Shookus, der var der til at hjælpe ham, det var derimod hans ekskone Jennifer Garner. 

Ekskonen Jennifer Garner hentede Affleck i hans 121 millioner kroner dyre hjem i Pacific Palisades i Californien onsdag eftermiddag lokal tid, og herefter kørte hun ham til en afvænningsklinik et sted i Los Angeles.

Indlæggelsen kom blot få dage efter, at den amerikanske stjerneskuespiller blev spottet sammen med en Playboy-model og få dage efter, at han blev set bære en stor kasse med alkohol ind i sit hjem i Pacific Palisades, Californien.

Jennifer Garner var også ved Bens side, da han valgte at indskrive sig på en afvænningsklinik i starten af 2017. 

- Jeg har færdiggjort behandling for mit alkoholmisbrug. Noget jeg har kæmpet med tidligere, og vil fortsætte med at kæmpe med, skrev han på Facebook i marts sidste år.

- Jeg vil leve mit liv fuldt ud og være den bedste far, jeg kan være. Jeg vil have mine børn skal vide, at der ikke er nogen skam i at bede om hjælp, når du har brug for det. Jeg er heldig at have familie og venner, inklusiv min Jennifer, der har støttet mig og taget sig af vores børn, mens jeg har gjort det arbejde, som jeg havde sat mig for, skrev Ben også i sin opdatering. 

Se billeder af Ben og Lindsay i galleriet herunder

Ben Affleck med sin nye kæreste Lindsay Shookus - juli 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close